ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι… πολίτες του έφταιξαν του Τ.Θεοδωρικάκου για την άγρια εγκληματικότητα και την διπλή δολοφονία στη Νέα Σμύρνη!

«Έχω ζητήσει από την Αστυνομία να ξεπεράσει κάθε είδους φοβικό σύνδρομο»

Οι… πολίτες του έφταιξαν του Τ.Θεοδωρικάκου για την άγρια εγκληματικότητα και την διπλή δολοφονία στη Νέα Σμύρνη!

Στην προσπάθειά του ο Τάκης Θεοδωρικάκος να δικαιολογήσει την αναποτελεσματικότητα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στο να κάνει ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος του: να προστατεύει τον πολίτη ο υπουργός αποφάσισε ότι ήταν ευκολότερο να κατηγορήσει τους πολίτες.

Το ότι η χώρα και ειδικά η Αττική, έχει μετατραπεί επί των ημερών του σε «Κολομβία» των Βαλκανίων και σε άντρο ανομίας, όπου ο κάθε εγκληματίας μπορεί να κάνει όποτε θέλει ό,τι θέλει, δεν φαίνεται να αγγίζουν τον κ. Υπουργό.

Ο Υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για ποιο λόγο έκανε τη συγκεκριμένη αναφορά στα γεγονότα της Νέας Σμύρνης το 2021 (σ.σ. με επιθέσεις αστυνομικών κατά πολιτών και πράξεις ακραίας καταστολής);

«Έχω ζητήσει από την Αστυνομία να ξεπεράσει κάθε είδους φοβικό σύνδρομο και να ενισχύσει την αποτελεσματική παρουσία της παντού. Ύστερα από το γνωστό περιστατικό της Νέας Σμύρνης υπήρξε αυτό το σύνδρομο και θα πρέπει να ξεπεραστεί».

Επειδή την έξαρση της αστυνομικής βίας ακολούθησε ένας ξεσηκωμός του κόσμου με μαζικές διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες; Αυτό δηλαδή δημιούργησε το «φοβικό σύνδρομο» κατά τον κ.Θεοδωρικάκο;

Ο οποίος μάλιστα, δεν σταμάτησε να πετά το μπαλάκι των ευθυνών αλλού, λέγοντας πως «στην Αττική υπάρχει το 70% του εγκλήματος, αλλά υπηρετεί μόλις το 30% της δύναμης της ΕΛΑΣ. Είναι από τις παθογένειες δεκαετιών».

Ποια είναι η «λύση» όπως την περιέγραψε ο κ.Θεοδωρικάκος; Κι άλλοι αστυνομικοί!

«Το πρώτο δεκαήμερο Ιανουαρίου 600 Ειδικοί Φρουροί θα τοποθετηθούν στο σύνολό τους στα Αστυνομικά Τμήματα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως σε πολλές περιπτώσεις, έτσι κι εδώ, η ποιότητα και όχι η ποσότητα είναι αυτή που μετράει. Αλλά αυτό μάλλον δεν το έχουν ακουστά στην Κυβέρνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.