Ομολογία Μίνα Γκάγκα: «Οι μάσκες έκαναν ζημιά στην φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών και στο ανοσοποιητικό τους»

Είναι επικίνδυνοι: Ποιος μπορεί να τους πιστέψει ξανά;

Ομολογία Μίνα Γκάγκα: «Οι μάσκες έκαναν ζημιά στην φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών και στο ανοσοποιητικό τους»

Σήμερα η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, που μαζί με Πλεύρη και Μητσοτάκη έδιωξαν από το ΕΣΥ χιλιάδες ανεμβολίαστους υγειονομικούς και υποχρέωσαν εκατομμύρια Ελλήνων να φοράνε μάσκες και να κάνουν εμβολιασμούς με πειραματικά σκευάσματα, ομολόγησε ότι οι μάσκες έκαναν κακό στην φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών!

«Όταν βάζεις μάσκα συνέχεια σε ένα παιδάκι, τότε δεν είναι φυσιολογική η ανάπτυξη (σ.σ. του ανοσοποιητικού του)».

«Έκανε τα παδιά πολύ πιο ευάλωτα στις λοιμώξεις (άρα ξέρει ότι διέλυσαν και το ανοσοποιητικό τους σύστημα)»

Μετά από αυτήν την παραδοχή πως πρέπει να νιώσουν εκατομμύρια Ελλήνων που έθεσαν τα παιδιά σε αυτό το μαρτύριο και έχουν προκαλέσει ίσως μη αναστρέψιμες ζημιές στην υγεία τους;

Σε αυτές τις ηλικίες τα παιδιά αναπτύσσονται και ότι συμβεί… μένει και τα ακολουθάει στην ενήλικη ζωή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.