ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Όταν η Σία Αναγνωστοπούλου ζητούσε από τον Αλέξη Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του ευρωβουλευτή

Τώρα όμως που πρόκειται για την δική της έδρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα...

Όταν η Σία Αναγνωστοπούλου ζητούσε από τον Αλέξη Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του ευρωβουλευτή

Ο Σωκράτης Φάμελλος του ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει τις έδρες πίσω από όσους αποφάσισαν να αποχωρήσουν και φυσικά ουδείς δεν πρόκειται να την παραδώσει και ανάμεσά τους βέβαια και η Σία Αναγνωστοπούλου.

Ας θυμηθούμε την Σία Αναγνωστοπούλου, όταν την περίοδο που προέκυψε το θέμα με τον Αλέξη Γεωργούλη έλεγε όπου βρεθεί και όπου σταθεί: «Για μένα είναι πιο έντιμη και πιο ηθική στάση η παράδοση της έδρας. Είναι το πιο έντιμο και ηθικό ένας βουλευτής, είτε ευρωβουλευτής είτε στο εθνικό κοινοβούλιο εκλέγεται κάτω από τη σημαία ενός κόμματος.

Και το κόμμα αυτό με τη σημαία του περιβάλλει κάθε υποψήφιο ο οποίος παίρνει και σταυρούς στο όνομα του κόμματος».

Σήμερα όμως…

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Peloponnisos, ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραδώσει την έδρα της για τον απλούστατο λόγο ότι: «Στην Αριστερά οι έδρες είναι μετερίζια για να δίνεις μάχες. Δεν παίρνουμε μια έδρα να την πάμε σε άλλο κόμμα για προσωπική καριέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πως λέγεται αυτό στην καθομιλουμένη με απλά ελληνικά; «Άλλο εσείς, άλλο εγώ, μην τα ισοπεδώνουμε όλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.