ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Δουδωνής: Κινείται νομικά μετά από ειρωνικό δημοσίευμα για την άρθρωσή του

Σε παραπολιτική στήλη η εφημερίδα γράφει για τα χρόνια που ο Παναγιώτης Δουδωνής ήταν μαθητής στο Αρσάκειο

Π.Δουδωνής: Κινείται νομικά μετά από ειρωνικό δημοσίευμα για την άρθρωσή του

Ο υπουργός Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής έκανε γνωστό ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας «Αξίας» για ειρωνικό δημοσίευμα εναντίον του.

Σε παραπολιτική στήλη η εφημερίδα γράφει για τα χρόνια που ο Παναγιώτης Δουδωνής ήταν μαθητής στο Αρσάκειο. Τον χαρακτηρίζει «σύγχρονο Δημοσθένη βραχύσωμο που δεν μπορούσε να πει το ρο» και προσθέτει πως δεν είχε καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Π.Δουδωνής απάντησε με ανάρτησή του στο X γράφοντας πως πρόβλημα στην άρθρωσή του που υπονοεί το δημοσίευμα και η σχετική ειρωνικότατη αναφορα στο πρόβλημα του Δημοσθενη, οφείλεται σε αδαμαντινοβλάστωμα άνω γνάθου, για το οποίο έχει κάνει επέμβαση και μερικό ακρωτηριασμό της άνω γνάθου και τμήματος της υπερώας. Προσθέτει μάλιστα πως ήταν πολύ ΠΑΣΟΚ και ότι θα η υπόθεση θα λάβει την οδό της δικαιοσύνης.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Δουδωνής

«Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της, εφημερίδα «Αξία», σήμερα.
Το πρόβλημα στην άρθρωσή μου που υπονοούν και η σχετική ειρωνικότατη αναφορα στο πρόβλημα του Δημοσθενη, οφείλεται σε αδαμαντινοβλάστωμα άνω γνάθου με το οποίο διαγνώστηκα τέτοιες μέρες το 2018, για το οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε εγχείρηση και με οδήγησε σε μερικό ακρωτηριασμό της άνω γνάθου και τμήματος της υπερώας, με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα να φοράω προσθήκη. Όσον δε αφορά στη μειωτική αναφορά για το αν ήμουν ΠΑΣΟΚ, όχι δεν ήμουν απλά ΠΑΣΟΚ, ήμουν πολύ ΠΑΣΟΚ.
Η υπόθεση θα λάβει την οδό της δικαιοσύνης και η αποζημίωση θα δοθεί σε οργανώσεις που ενθαρρύνουν τη συμμετοχή στην κοινωνική και πολιτική ζωή ατόμων με αναπηρία και ακρωτηριασμούς. Τέλος η ανοχή».

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αξία»

Ο Δουδωνής και η «καριέρα» του στο Αρσάκειο

Συνάντησα μία φίλη μου και μου αποκάλυψε ότι είχε συμμαθητή τον Δουδωνή στο Αρσάκειο. Ο Δουδωνής ήταν και πρόεδρος του 15μελούς και σε όλους δήλωνε ότι θέλει να γίνει πολιτικός. Του άρεσε να περιαυτολογεί παρόλο που σε όλο το σχολείο ήταν ο κοντύτερος. Ενας σύγχρονος Δημοσθένης βραχύσωμος που δεν μπορούσε να πει το ρο. Και φυσικά καμία σχέση με ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος… Αυτά τα ολίγα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.