Π.Λαφαζάνης – Λ.Χρυσανθόπουλος μιλούν την Τετάρτη στις 19:00 σε ανοικτή εκδήλωση για Ουκρανία και όχι μόνο

Η εκδήλωση θα γίνει στο καφέ «Μαρσέϊγ» επί της οδού Μασσαλίας 11

Π.Λαφαζάνης – Λ.Χρυσανθόπουλος μιλούν την Τετάρτη στις 19:00 σε ανοικτή εκδήλωση για Ουκρανία και όχι μόνο

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης πρώην υπουργός και επικεφαλής του Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης (ΔΗ.Κ.Ε.Α), ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, πρέσβης επί τιμή και ο Κώστας Καραΐσκος, επικεφαλής της παράταξης «Σπάρτακος» και δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής, επισκέφθηκαν πρόσφατα την Αγία Πετρούπολη, κατόπιν πρόσκλησης της τοπικής κυβέρνησης της πόλης.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος συζητούν σε ανοικτή εκδήλωση για τις εντυπώσεις τους από την επίσκεψη και για τις εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανοικτή εκδήλωση – συζήτηση θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη (5/10), 7-9μ.μ, στο καφέ Μαρσέϊγ, επί της οδού Μασσαλίας 11, κάθετης στην οδό Σόλωνος, στο ύψος της Νομικής Σχολής Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.