ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Πολάκης για θάνατο 19χρονης στη Ν.Μάκρη και 63χρονης στην Κω: «Όποιος θέλει συνέχιση αυτής της κατάστασης ψηφίζει ΝΔ»

Εξαπέλυσε «πυρά» για την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ επί κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη

Π.Πολάκης για θάνατο 19χρονης στη Ν.Μάκρη και 63χρονης στην Κω: «Όποιος θέλει συνέχιση αυτής της κατάστασης ψηφίζει ΝΔ»

Ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τον θάνατο της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη αλλά και της 63χρονης που «ξεψύχησε» σε καρότσα αγροτικού στην Κω, εξαπέλυσε «πυρά» για την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ επί κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Παύλος Πολάκης σημείωσε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ότι μόνο στο λεκανοπέδιο Αττικής κινούνται καθημερινά 52 ασθενοφόρα σε αντίθεση με τα 84 που κινούνταν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην πρωινή και απογευματινή βάρδια.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι από το δυναμικό του ΕΚΑΒ αποχώρησαν 560 άτομα που ουσιαστικά δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ, καθώς δεν έγιναν νέες προσλήψεις μονίμων, αλλά και τη διάλυση της τεχνικής βάσης του ΕΚΑΒ.

«Όποιος θέλει συνέχιση αυτής της κατάστασης ψηφίζει ΝΔ στις 25/6», υπογράμμισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Για να καταλάβουν όλοι γιατί έγινε σήμερα αυτό το τραγικό περιστατικό με την έγκυο στη Νέα Μάκρη:

Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υπεύθυνο υπουργό για το ΕΚΑΒ εμένα, στο λεκανοπέδιο Αττικής στην πρωινή και απογευματινή βάρδια υπήρχαν:

-65 ασθενοφόρα για επείγοντα
-9 ασθενοφόρα Μονάδες σε διακίνηση βαρέων περιστατικών
-10 ασθενοφόρα για διακίνηση χρόνιων περιστατικών.

Σύνολο: 84 ασθενοφόρα σε κίνηση

(Στη βραδινή βάρδια έβγαιναν 37 ασθενοφόρα με 5-6 μονάδες μέσα σε αυτά)

Επί κυβέρνησης ΝΔ και υπουργού Πλεύρη στο λεκανοπέδιο Αττικής κυκλοφορούν:

Στην πρωινή και απογευματινή βάρδια:

-42 αυτοκίνητα για επείγοντα
-6 μονάδες για βαρέως πάσχοντες
-4 αυτοκίνητα για χρόνια.

Σύνολο: 52 ασθενοφόρα!

(Στη βραδινή βάρδια κυκλοφορούν τα ίδια περίπου με εμάς)

Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό:

Α) Αποχώρησαν 560 άτομα από το μόνιμο προσωπικό δεν έγινε καμία πρόσληψη μονίμων (επι ημερών μας είχαν γίνει πάνω από 250 προσλήψεις μονιμων)

Β) Παρά πολλά ασθενοφόρα από αυτά που είχαμε προμηθευτεί επί ημερών και από τη Δωρεά Νιαρχου είναι στο συνεργείο της εταιρείας γιατί η Τεχνική Βάση του ΕΚΑΒ πρακτικά έχει διαλυθεί!

Καταλάβατε τώρα;;;

Όποιος θέλει συνέχιση αυτής της κατάστασης ψηφίζει ΝΔ στις 25/6!!

ΥΓ. Στο νησί της Κω επί ημερών μας έβγαιναν 2-2-1 ασθενοφόρα σε πρωινή-απογευματινή και βραδινή βάρδια αντίστοιχα καθώς υπήρχαν 6 μόνιμοι και 9 επικουρικοί.

Επί ΝΔ βγαίνει 1-1-1 καθώς υπάρχουν σύνολο 8 Εκαβίτες και δουλεύουν χωρίς ρεπό!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.