ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Πολάκης για σκίτσο που τον παρουσιάζει ως σκύλο: «Εκτός από σιχάματα της δημοσιογραφίας υπάρχουν & τα βοθρολύματα της γελοιογραφίας»

Δεν έχασε ευκαιρία να του επιτεθεί ο Α.Γεωργιάδης

Π.Πολάκης για σκίτσο που τον παρουσιάζει ως σκύλο: «Εκτός από σιχάματα της δημοσιογραφίας υπάρχουν & τα βοθρολύματα της γελοιογραφίας»

Επίθεση κατά του σκιτσογράφου της Καθημερινής, Ηλία Μακρή, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης λόγω σκίτσου που αφορούσε το πρόσωπό του και δημοσιεύτηκε στο φύλο της εφημερίδας το περασμένο Σάββατο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις ενώ επισυνάπτει και φωτογραφία του Η.Μακρή.

Το κείμενο της ανάρτησης του Παύλου Πολάκη

«Εκτός από τα σιχάματα της «δημοσιογραφίας» υπάρχουν και τα βοθρολύματα της «γελοιογραφίας».

Μάλλον, ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα ! Ηλίας Μακρής γελοιογράφος ,λέει,της «σοβαρής» Καθημερινής! Τραβα στο Μακελειό λυξόνταρμα ,εκει θα έχεις πέραση !

ΥΓ1:Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου ,μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά…… Θα σου ταχυδρομήσω δυο δίευρα για τις δυο « Γελοιογραφίες» σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου … Τωρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση

ΥΓ2:Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματο σου..(φωτο 3)»

Το σκίτσο που προκάλεσε την επίθεση.

Μετά την ανάρτηση Πολάκη ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, δεν έχασε την ευκαιρία να κριτικάρει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «λυπούμαι πραγματικά που ο @syriza_gr παρά την συντριβή του στις Εκλογές, την αλλαγή της ηγεσίας του και την συνεχή του πτώση στις Δημοσκοπήσεις, δεν βρίσκει το θάρρος να τον απομονώσει».

 «Μα τί πρέπει πλέον άλλο να κάνει για να του βάλουν ένα όριο έστω στοιχειώδους ανθρώπινης συμπεριφοράς; Ντροπή!» καταλήγει ο κ. Γεωργιάδης

Όλη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ο κ. Ηλίας Μακρής, όπως και πρακτικά όλοι οι σκιτσογράφοι/γελοιογράφοι της Χώρας μου έχουν αφιερώσει πολλά σκίτσα τους.

Πάντοτε χιουμοριστικά και καυστικά, όπως επιβάλλει αυτή τους η Τέχνη.

Διαβάζω την αντίδραση αυτού του αγενούς (το γράφω όσο πιο ήπια και ευγενικά μπορώ) ανθρώπου και λυπούμαι πραγματικά που ο @syriza_gr παρά την συντριβή του στις Εκλογές, την αλλαγή της ηγεσίας του και την συνεχή του πτώση στις Δημοσκοπήσεις, δεν βρίσκει το θάρρος να τον απομονώσει.

Πέραν της τοξικότητας και των ύβρεων και του οχετού που εκτοξεύει, η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας ενός ανθρώπου που δεν είναι διάσημος και δεν γνωρίζουν όλοι το πρόσωπό του, θα μπορούσε ακόμη και να του δημιουργήσει πραγματικούς κινδύνους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μα τί πρέπει πλέον άλλο να κάνει για να του βάλουν ένα όριο έστω στοιχειώδους ανθρώπινης συμπεριφοράς; Ντροπή!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.