ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Π.Πολάκης: «Μέχρι να διορθωθεί το “λάθος” με τον Μ.Χαιρετάκη δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα»

«Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες» - Η αντίδραση της Κουμουνδούρου

Π.Πολάκης: «Μέχρι να διορθωθεί το “λάθος” με τον Μ.Χαιρετάκη δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα»

Ο Παύλος Πολάκης, εξέφρασε μέσω Facebook τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως ο υποψήφιος βουλευτής το 2019, Μιχάλης Χαιρετάκης δεν συμπεριλήφθηκε στους εκλογικούς καταλόγους του ΣΥΡΙΖΑ για τα Χανιά «παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας».

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει ούτε η δική του υποψηφιότητα μέχρι να διορθωθεί το συγκεκριμένο «λάθος».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Προφανώς από “λάθος” ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά.

Μέχρι να διορθωθεί το “λάθος” δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα. Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω, επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου! Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!». polakis_xairetakis

Σημειώνεται πως στα Χανιά έχει μείνει κενή μια θέση υποψηφίου, από τις έξι συνολικά. Κατά πληροφορίες, ο Χαιρετάκης είναι ένα από τα ονόματα που κρατήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση για να επανεξεταστούν κατόπιν διαφόρων ενστάσεων από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων των Μιχάλη Καλογήρου, Ράνιας Σβίγκου, Γιώργου Βασιλειάδη, Χρήστου Σπίρτζη, Νίκου Φίλη και Πάνου Ρήγα, καθώς ενστάσεις για την υποψηφιότητά του φέρεται να έχει εκφράσει η πλευρά Σταθάκη.

Η αντίδραση της Κουμουνδούρου

Η αντίδραση στην ανάρτηση Πολάκη, ήρθε από την Κουμουνδούρου μέσω διαρροής, που αναφέρει:

«Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος.

Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.