ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Ψωμιάδης: «Μέσα σε δύο χρόνια “σκότωσα” τη μισή μου περιουσία που ήταν τεράστια – Για να κρατηθώ ψυχολογικά»

«Έφυγα από τη Φάρμα επειδή πονούσα κι είχα πέντε κατάγματα»

Π.Ψωμιάδης: «Μέσα σε δύο χρόνια “σκότωσα” τη μισή μου περιουσία που ήταν τεράστια – Για να κρατηθώ ψυχολογικά»

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκάλυψε μεταξύ άλλων για ποιο λόγο έχασε μεγάλο μέρος της περιουσίας του.

«Μέσα σε δύο χρόνια “σκότωσα” τη μισή μου περιουσία που ήταν τεράστια και δεν αποκτήθηκε από την πολιτική. Από επτά χρονών δουλεύω. Αγορασμένη πριν σαράντα χρόνια. Τη “σκότωσα” για να για να κρατηθώ ψυχολογικά. Έχω οικογένεια, πάνω από όλα τα παιδιά μου» αποκάλυψε ο γνωστός πολιτικός.

Επίσης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης περιέγραψε την εμπειρία του στη «Φάρμα», τις αντιρρήσεις της οικογένειάς του να μπει στο παιχνίδι, τις ενοχές του, ενώ εξήγησε γιατί βγήκε από εκεί «άλλος άνθρωπος».

«Δεν περίμεναν ότι θα αντέξω τόσο πολύ. Πέρασα πολύ ωραία. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο. Πότε θα ξαναζήσω τέτοια εμπειρία; Βγήκα άλλος άνθρωπος, αναθεώρησα πάρα πολλά. Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1. Γνώρισα 17 νέα παιδιά, αυτά ήταν παιδιά μου και εγγόνια μου. Έφυγα από τη Φάρμα επειδή πονούσα κι είχα πέντε κατάγματα. Δέκα χρόνια σταμάτησε να χτυπά το τηλέφωνο. Χτύπησε μόνο με τον Ζορό, με την Φάρμα και σε έξι μήνες με κάτι άλλο που ετοιμάζομαι να κάνω. Τηλεοπτικό» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ όλες οι τηλεοράσεις ήταν πίσω μου. Έβηχα και νόμιζαν πως θα πω κάτι. Ε αυτό δεν είναι άδικο; Εγώ δεν πείραξα, μόνο βοήθησα κόσμο. Η οικογένειά μου και πέντε φίλοι με βοήθησαν. Οι ψυχολόγοι έρχονται σε εμένα και τους μαθαίνω. Εγώ είμαι σχολείο. Η καλύτερη επιστήμη ήταν το πεζοδρόμιο» συνέχισε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.