ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Π.Σαράκης: «Το νομοσχέδιο έχει ένα και μόνο αντικείμενο, να γίνει επιτρεπτή η υιοθεσία τέκνων από ομοφυλόφιλους»

«Αλλοιώνει τον πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας, τον θεσμό της οικογένειας»

Π.Σαράκης: «Το νομοσχέδιο έχει ένα και μόνο αντικείμενο, να γίνει επιτρεπτή η υιοθεσία τέκνων από ομοφυλόφιλους»

Ο ειδικός αγορητής και Βουλευτής Επικρατείας της Ελληνικής Λύσης Παύλος Σαράκης σε μία συγκλονιστική ομιλία στην ολομέλεια της Βουλής, σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, την χορήγηση ειδικών προνομίων στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και την στέρηση των φυσικών δικαιωμάτων των παιδιών μεταξύ άλλων.

«Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που αλλοιώνει τον πυρήνα της ελληνικής κοινωνίας, τον θεσμό της οικογένειας μια διαχρονική αξία του ελληνισμού» είπε χαρακτηριστικά και επισήμανε ότι παρά τον τίτλο του το νομοσχέδιο έχει έναν και μόνο αντικείμενο: την επέκταση του πολιτικού γάμου στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και έτσι το επιτρεπτό της υιοθεσίας τέκνων από αυτά.

Ανέφερε ότι η ψήφος των βουλευτών θα καθορίσει τις συνθήκες υπό τις οποίες θα γεννηθούν και θα μεγαλώσουν τα παιδιά στο μέλλον και υπό αυτό το πρίσμα είπε πως ο καθένας προτού αποφασίσει, πρέπει να αναμετρηθεί με τη συνείδησή του γνωρίζοντας ότι με την ψήφο του διαμορφώνει μια νέα πραγματικότητα και θα πρέπει να το πράξει χωρίς κομματικές παρωπίδες, χωρίς φόβο, χωρίς στρεβλώσεις τής πολιτικής ορθότητας με το βλέμμα στραμμένο στις ψυχές των παιδιών.

Ο ειδικός αγορητής της Ελληνικής Λύσης επικαλέστηκε το Σύνταγμα, στο οποίο η οικογένεια αναφέρεται ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του κράτους για να αναφέρει ερμηνευτικά ότι «ο γάμος, δηλαδή, δεν αποτελεί απλώς μία ένωση προσώπων, αλλά είναι αναπαραγωγικός και παιδοκεντρικός θεσμός, που εξυπηρετεί την προοπτική της κοινωνίας και του έθνους αλλά πάνω από όλα και το συμφέρον του παιδιού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.