ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Τσαπανίδου: «Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ ποτέ με την πολιτική δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό»

«Η λογική μου, μου έλεγε να μην ασχοληθώ με την πολιτική αλλά κάτι μέσα μου έλεγε πως αν δεν το κάνω θα το μετανιώσω»

Π.Τσαπανίδου: «Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ ποτέ με την πολιτική δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό»

Η Πόπη Τσαπανίδου, που τους τελευταίους μήνες τελεί εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, παραχώρησε το πρωί της Τρίτης μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, σχετικά με την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ανάμεσα σε όσα κλήθηκε να απαντήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Πόπη Τσαπανίδου ρωτήθηκε και για τη viral δήλωση που είχε κάνει στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», όταν είχε τονίσει πως δεν θα ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική.

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

«Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την πολιτική ήταν αστραπιαία. Είχα λίγες ημέρες για να αποφασίσω αν θα αποδεχτώ την πρόταση. Υπήρξαν άνθρωποι μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ που μου έκαναν την πρόταση.

Κάθισα λίγο και το σκέφτηκα μόνη μου και μετά το είπα στην οικογένειά μου. Η λογική μου, μου έλεγε να μην ασχοληθώ με την πολιτική αλλά κάτι μέσα μου έλεγε πως αν δεν το κάνω θα το μετανιώσω» είπε αρχικά.

Στην πορεία, η ίδια τόνισε:

«Δεν θυμόμουν ότι είχα πει πως δεν θα ασχολούμουν με την πολιτική. Τώρα λέμε κάτι εδώ, αλλά μπορεί να αλλάξει. Εκείνη την στιγμή το εννοούσα, αλλά η ζωή μου το έφερε αλλιώς. Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ ποτέ με την πολιτική δεν μου έχει περάσει καν από το μυαλό.

Όταν το είπα δεν είχα σκεφτεί ότι θα έρθει μια πρόταση. Είχε αλλάξει το πολιτικό σκηνικό που βιώναμε, είχαν αλλάξει οι δικές μου αντοχές, οι σχέσεις μου με την οικογένεια, το επάγγελμά μου, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι σε πέντε χρόνια από σήμερα και αν αυτά που λες σήμερα σε πέντε χρόνια θα ισχύουν; Τώρα τα πιστεύεις όμως» είπε τέλος, η Πόπη Τσαπανίδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.