Π.Τσαπανίδου: «Ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης πανηγύρισε για πράγματα που είναι για τα πανηγύρια»

«Δεν μπορεί να μιλάμε στο τηλέφωνο και να λέμε μας ακούει η ΕΥΠ»

Π.Τσαπανίδου: «Ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης πανηγύρισε για πράγματα που είναι για τα πανηγύρια»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Τρίτης, εξαπέλυσε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχετικά με τις χθεσινές εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η Πόπη Τσαπανίδου σημείωσε πως, πρόκειται για «ένα πρόγραμμα που πολύ καιρό έχει εξαγγείλει ο κ.Τσίπρας. Δεν είναι ένα κερασάκι στην τούρτα που μπήκε όταν, ο πρωθυπουργός (Κυριάκος Μητσοτάκης) πανηγύρισε για πράγματα που είναι για τα πανηγύρια».

«Ο Τσίπρας έταξε πράγματα που γίνονται για ανθρώπους που οφείλουμε να τα κάνουμε, γιατί υποφέρουν» συμπλήρωσε.

Κληθείσα να σχολιάσει τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για το νόμο Κατρούγκαλο είπε πως, ο νόμος Κατρούγκαλου ήταν «ασπίδα για να προστατευτούν από μεγαλύτερες περικοπές».

Τόνισε δε ότι, «οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν το προσόν ότι, έχουν ενσυναίσθηση, αναγνωρίζουν τα λάθη τους».

«Ο Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί πως δεν θα καταργήσει τη 13η σύνταξη, κι έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει πως θα την επιστρέψει και αυτήν και τα αναδρομικά στις συντάξεις όσων πρέπει να επιστραφούν. Θα τα επιστρέψουμε όταν ο χώρος και χρόνος θα είναι άμεσα. Σκοπός είναι να αποκατασταθούν όσες αδικίες», είπε επισημαίνοντας ότι, «υπήρξαν πράγματα που μας πόνεσαν, όμως δεν τα υποστηρίζουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αυτοκριτική».

Τι είπε για εκλογές, παρακολουθήσεις και μεσαία τάξη

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξαφανίζει τη μεσαία τάξη. «Η μεσαία τάξη παύει να υφίσταται, όποιος ήταν στη μεσαία τάξη παύει να υφίσταται. Πάει προς τα κάτω» είπε χαρακτηριστικά η Πόπη Τσαπανίδου.

Αναφερόμενη στις παρακολουθήσεις, είπε πως «Βιώνουμε καταστάσεις που σε καμία χώρα δεν συμβαίνουν αυτά. Δεν μπορεί να μιλάμε στο τηλέφωνο και να λέμε μας ακούει η ΕΥΠ».

Σχετικά με τις εκλογές κάλεσε όλο τον κόσμο να ψηφίσει και είπε πως, «θέλουμε να μιλήσει ο κόσμος, γιατί αυτό γίνεται στις εκλογές», εκφράζοντας το στόχο του ΣΥΡΙΖΑ «να αλλάξουμε το σύστημα, να αντιστρέψουμε τις αδικίες».

«Θέλουμε να κάνουμε μία προοδευτική κυβέρνηση», είπε ερωτηθείσα για το με ποιον μπορεί να κάνει μετεκλογική συνεργασία ο ΣΥΡΙΖΑ και χωρίς να «δείξει» κόμμα ή να απαντήσει για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, είπε πως το «ποιος είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και με ποιον μπορεί να κάνει κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή για να μη συρθεί η χώρα σε δεύτερες εκλογές, θα φανεί από τις προγραμματικές δηλώσεις των κομμάτων».

«Είπαν ότι δεν ολοκλήρωσαν σωστά την έρευνα στον Έβρο»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κληθείσα να σχολιάσει το θέμα με τη Μαρία του Έβρου, η Πόπη Τσαπανίδου είπε πως, «το δημοσίευμα του Spiegel καταλήγει σε ένα συμπέρασμα ότι έγιναν λάθος χειρισμοί από την ελληνική κυβέρνηση και πλέον είναι πολύ αργά για να καταλήξει η κυβέρνηση για το θέμα. Είπαν ότι δεν ολοκλήρωσαν σωστά την έρευνα, όχι ότι είχε λάθος συμπέρασμα. Αν η κυβέρνηση το χειριζόταν σωστά, θα ήξερε ο ελληνικός λαός τι έγινε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.