ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τέλος οι «ουασιγκτόνιες» της Πανεπιστημίου λόγω του «Μεγάλου Περίπατου» – Το νέο κατόρθωμα του Κ.Μπακογιάννη

Αφαιρούν το τελευταίο «πράσινο» της πόλης!

Τέλος οι «ουασιγκτόνιες» της Πανεπιστημίου λόγω του «Μεγάλου Περίπατου» – Το νέο κατόρθωμα του Κ.Μπακογιάννη

Ο «Μεγάλος Περιπάτος» το μεγαλόπνοο σχέδιο του δημάρχου της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη που έχει οδηγήσει σε ολική ολική καταστροφή και απαξίωση το ιστορικό κέντρο της Αθήνας με την ολική ανασκαφή του, τα βρωμερά παρτέρτια με τα εξίσου θλιβερά φυτά που έχουν γίνει γκρίζα από τις καυσαέριο και την σκόνη, τώρα χάνει και τις «ουασιγκτόνιες», τα φοινικοειδή, τα οποία απομακρύνονται!

Από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, συνεργεία του δήμου ξεκίνησαν την επιχείρηση απομάκρυνσης των φοινίκων από την οδό Πανεπιστημίου.

Πρόκειται για συνολικά 22 δέντρα «σήμα κατατεθέν» της Πανεπιστημίου, τα οποία θα απομακρυνθούν, σύμφωνα με πληροφορίες του Open. 

Η επιχείρηση γίνεται με τη μέριμνα γεωπόνων. Οι φοίνικες ζυγίζουν περίπου 3 τόνους ο καθένας και τα συνεργεία του δήμου, αφού βγάλουν το κάθε δέντρο από το σημείο που βρίσκεται, τυλίγουν τις ρίζες του και στη συνέχεια φορτώνονται σε οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φοίνικες θα μεταφερθούν σε ειδικό χώρο στο Γουδή, όπου θα μεταφυτευτούν. Τα δέντρα θα επιστρέψουν στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να φυτευτούν εκ νέου σε διάφορα σημεία που θα αποφασίσει ο δήμος, αφού ολοκληρωθούν τα έργα για τον Μεγάλο Περίπατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.