Παραιτήθηκε από σύμβουλος του Νίκου Ανδρουλάκη ο Σωτήρης Σέρμπος

Την Παρασκευή απεστάλη η επιστολή παραίτησής του στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Παραιτήθηκε από σύμβουλος του Νίκου Ανδρουλάκη ο Σωτήρης Σέρμπος

Η παραίτηση του Σωτήρη Σέρμπου από τη θέση του συμβούλου για θέματα εξωτερικής πολιτικής του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, φαίνεται να οφείλεται σε διαφορές για σειρά θεμάτων της εξωτερικής πολιτικής.

Η παραίτηση, επισημοποιήθηκε την Παρασκευή, με την επιστολή που απέστειλε ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Το REDCARPET δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της επιστολής, ήταν όμως βέβαιο πως η επιλογή του Σωτήρη Σέρμπο από τον Νίκο Ανδρουλάκη, δεν μπορούσε να έχει μέλλον.

Ο Σωτήρης Σέρμπος, άλλωστε, όπως προμήνυε και το γεγονός ότι υπήρξε συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη –και μετά τις εκλογές του 2019 και του Νίκου Δένδια στο υπουργείο Εξωτερικών- είχε διαφορετικές απόψεις από τον Νίκο Ανδρουλάκη σε ουκ ολίγα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, ενώ φέρεται να έχει αντιρρήσεις και για τη στρατηγική του ΠΑΣΟΚ, που αρνείται συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, ιδίως με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.