ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παραιτήθηκε η Χ.Ρουμελιώτη από την ΕΡΤ για την υποστήριξη Σακελλαροπούλου στην απόφαση αποφυλάκισης του Δ.Λιγνάδη

Η παραίτηση ήρθε μετά τα όσα είπε η ΠτΔ υπέρ του βιαστή ανηλίκων Δ.Λιγνάδη!

Παραιτήθηκε η Χ.Ρουμελιώτη από την ΕΡΤ για την υποστήριξη Σακελλαροπούλου στην απόφαση αποφυλάκισης του Δ.Λιγνάδη

Η δημοσιογράφος Χρύσα Ρουμελιώτη που επί δεκαετίες καλύπτει το ρεπορτάζ του προεδρικού μεγάρου και της προεδρίας της δημοκρατίας, παραιτήθηκε.

Η Χρύσα Ρουμελιώτη ανακοίνωσε την παραίτηση της με μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Τι είχε προηγηθεί όμως της παραίτησης; Γιατί το timing έχει μεγάλη σημασία ενώ η ίδια είπε χαρακτηριστικά «Οι εξελίξεις εξάλλου που προδιαγράφονται μας θέτουν και πάλι το δίλημμα: αξιοπρεπείς,χρήσιμοι και αξιόπιστοι ή δουλικοι και κόλακες;»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπερασπίστηκε τον πρωτόδικα καταδικασμένο βιαστή ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη.

Είναι η δεύτερη φορά που η Πρόεδρος επιχειρεί να υπερασπίσει τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Η πρώτη φορά ήταν την ημέρα της σύλληψης του βιαστή ανηλίκων, όταν και η Σακελλαροπούλου θυμήθηκε τα «δικαιώματα του κατηγορουμένου», ζητώντας δημόσια να γίνουν σεβαστά! Στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου όμως την οποία την είχε δεχτεί στο προεδρικό Μέγαρο δεν είχε αναφερθεί στα «δικαιώματα του κατηγορουμένου».

Τι είπε η ΠτΔ:

«Ο λαϊκισμός ριζώνει στις αντιφάσεις και τις ανισότητες, αμφισβητώντας ανοικτά τις βασικές αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας.

Υπονομεύει τη διάκριση των εξουσιών και την ισορροπία του πολιτεύματος. Τα θεσμικά αντίβαρα, όμως, είναι θεμέλια του Κράτους Δικαίου και δεν υποτάσσονται στις πλειοψηφίες και τους εφήμερους συσχετισμούς. Η δικαιοσύνη δεν απονέμεται με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους».

Η ανάρτηση της Χρύσας Ρουμελιώτη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.