ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρέμβαση Π.Καμμένου για Μνημόνιο και Πρέσπες: Γιατί φοβούνται στον ΣΥΡΙΖΑ – Ετοιμάζεται νέο κόμμα με Α.Τσίπρα;

Ο πρώην πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. υποστήριξε ότι έχει και βίντεο

Παρέμβαση Π.Καμμένου για Μνημόνιο και Πρέσπες: Γιατί φοβούνται στον ΣΥΡΙΖΑ – Ετοιμάζεται νέο κόμμα με Α.Τσίπρα;

Σαν (μια ακόμη) «βόμβα» έσκασε στον ΣΥΡΙΖΑ η συνέντευξη του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών και πώς δόθηκε το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» στα Σκόπια. 

Μετά από αρκετά χρόνια αφωνίας ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε και ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε πιέσεις από τον Μπάρακ Ομπάμα και τον Φρανσουά Ολάντ για να υπογράψει το τρίτο μνημόνιο, ενώ πρόσθεσε ότι η Γερμανία και οι Δημοκρατικοί είχαν τάξει στον μέχρι πρότινος πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το Νόμπελ Ειρήνης για να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Στον ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν άμεσα χαρακτηρίζοντας ως «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του πρώην προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος είπε ότι την επόμενη φορά… θα δημοσιεύσει βίντεο!

Συγκεκριμένα ισχυρίζεται πως έχει βίντεο και sms που αποδεικνύουν τα όσα είπε, ενώ ήδη δημοσιοποίησε φωτογραφία από τις 25 Ιουνίου του 2015, από το ξενοδοχείο Bruxelles.

«Επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη, Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά… κρίμα….», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως διαρρέεται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που διατηρούν ακόμα καλές σχέσεις μαζί του, τον προσέγγισαν και προσπάθησαν τι σκοπό έχει, καθώς, όπως όλα δείχνουν, μάλλον υπάρχουν βίντεο.

To μεγάλο ερώτημα είναι γιατί εμφανίστηκε τώρα ο Πάνος Καμμένος; Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται υπό κατάρρευση μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία, πολλά στελέχη φεύγουν, ενώ πλέον εμφανίστηκαν και δημοσκοπήσεις που τον δίνουν στο 9%!

Οι φήμες ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα δημιουργήσει νέο κόμμα φουντώνουν καθημερινά, ένα κόμμα που δεν θα έχει την (ακρο)αριστερή ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα έχει στελέχη από όλους του χώρους, τόσο από την κεντροαριστερά, όσο και από την κεντροδεξιά. Η ατάκα της Όλγας Γεροβασίλη, τα όσα λέει ο Ευάγγελος Αντώναρος δείχνουν ότι ήδη υπάρχουν πολιτικοί που θα τον ακολουθήσουν στο νέο του εγχείρημα, αν και όποτε το αποφασίσει. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα είναι και ο Πάνος Καμμένος ένας απ’ αυτούς; Ο Πάνος Καμμένος έχει αποχωρήσει τα τελευταία χρόνια από την πολιτική, ωστόσο σε ηλικία 58 ετών δεν αποκλείεται να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του μια επιστροφή. Με την παρέμβασή του επί της ουσίας έδωσε ένα «μαξιλαράκι» στον Αλέξη Τσίπρα, καθώς -μέσα σε γραμμές- ισχυρίστηκε ότι δεν έφταιγε αυτός για το τρίτο μνημόνιο και για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά υπήρχαν εξωτερικοί παράγοντες που τον «ανάγκασαν» να πάρει αυτές τις αποφάσεις, παράλληλα άφησε αιχμές για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που φέρεται επηρέασαν τον πρώην πρόεδρο του κόμματος. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.