ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Παρεούλα» ΑΝΥΕΣ Στέλιου Πέτσα με μεγαλέμπορο όπλων και ιδιοκτήτη κατασκευαστικής

Στιγμές χαλάρωσης μετά εμφανίσιμων κυριών

«Παρεούλα» ΑΝΥΕΣ Στέλιου Πέτσα με μεγαλέμπορο όπλων και ιδιοκτήτη κατασκευαστικής

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 11:36)

Στιγμές χαλάρωσης για τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα το Σάββατο ο οποίος με τη συνοδεία εμφανίσιμων και αρκετά «τσιμπημένων» βέβαια κυριών, απολάμβαναν το freddo τους σε ένα από τα πιο γνωστά cafe-restaurant της πόλης.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ομοτράπεζος (κάθονταν απέναντί του) ήταν γνωστός μεγαλέμπορος όπλων και ιδιοκτήτης κατασκευαστικού ομίλου ο οποίος εμπλέκεται στις προμήθειες των μαχητικών Rafale και των φρεγατών FDI, γενικά Γάλλο γράφεις.

Θα αναρωτηθεί κάποιος «θα πρέπει να ποινικοποιηθούν και οι κοινωνικές επαφές»; Όχι βέβαια.

Αλλά πόσο συμβατό είναι ένας υπουργός σημαντικού υπουργείου όπως το υπουργείο Εσωτερικών και ο όποιος διαχειρίστηκε με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τα εκατοντάδες εκατομμύρια της «λίστας Πέτσα» να συναγελάζεται δημοσίως με άτομο που παίρνει δημόσιες προμήθειες;

Θα μου πείτε, «λεπτομέρειες», μπροστά στα άλλα εγκλήματα που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της τετραετούς διακυβέρνησης Μητσοτάκη με ένα από τα μεγαλύτερα εκ των οποίων να είναι η διαχείριση της «λίστας Πέτσα» με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων.

Ε, από τις λεπτομέρειες ξεκινούν τα μεγάλα εγκλήματα…

Να πούμε όμως και ένα θετικό για τον «γίγαντα» Σ.Πέτσα, ότι τουλάχιστον είναι από αυτούς της κυβέρνησης που τους βλέπουμε να φλερτάρουν με άτομα του άλλου φύλου.

Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε αγκαλίτσες και βολτούλες χέρι-χέρι «αρσενικών» υπουργών και υφυπουργών με τους συντρόφους και τους συζύγους τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.