ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για έγκλημα στα Τέμπη: «Να διευρυνθεί ο κύκλος των προσκαλούμενων στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας»

Τι αναφέρουν στην επιστολή τους προς τον Αθ.Μπούρα

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για έγκλημα στα Τέμπη: «Να διευρυνθεί ο κύκλος των προσκαλούμενων στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας»

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη και ο βουλευτής του κόμματος Χάρης Καστανίδης, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής, ζητούν τη διεύρυνση του κύκλου των προσώπων που πρέπει να προσκληθούν στην επιτροπή Θεσμών & Διαφάνειας, προκειμένου να καταθέσουν για τα αίτια του εγκλήματος των Τεμπών.

Η πρόσκληση μόνο προς τους διατελέσαντες υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών κ.κ. Χρυσοχοΐδη, Σπίρτζη, Καραμανλή και τον μεταβατικό υπουργό κ. Γεραπετρίτη, για τη σύμβαση 717 που αφορά στην τηλεδιοίκηση και σηματοδότηση των σιδηροδρόμων, «είναι, περιέργως πως, εξαιρετικά περιοριστική και δεν συμβάλλει στην ενδελεχή έρευνα και αποκάλυψη της αλήθειας» αναφέρουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, με σχετική επιστολή τους προς τον πρόεδρο της επιτροπής Θεσμών & Διαφάνειας, Αθ. Μπούρα, προτείνουν να κληθούν και:

1. Το σύνολο της σημερινής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

2. Η επικεφαλής της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων.

3. Οι πρόεδροι και διευθύνοντες συμβούλους του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, παραιτηθέντες και ορισθέντες μεταβατικούς.

4. Ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της HellenicTrain.

5. Οι εκπρόσωποι του Σωματείου Μηχανοδηγών ΟΣΕ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και της Πανελλήνιας Ένωσης Σταθμαρχών ΟΣΕ.

Σημειώνεται ότι παρόμοια αιτήματα έχουν καταθέσει τις προηγούμενες ημέρες και άλλοι βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.