ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Ο κ.Μητσοτάκης οφείλει να δώσει απαντήσεις – Σαν πολλά “νόμιμα λάθη” δεν μαζεύονται;»

«Το δήθεν επιτελικό κράτος αποδείχτηκε παρακράτος»

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Ο κ.Μητσοτάκης οφείλει να δώσει απαντήσεις – Σαν πολλά “νόμιμα λάθη” δεν μαζεύονται;»

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του, αναφέρει πως «σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Τα Νέα‘ κάνει λόγο για παγίδευση κινητών τηλεφώνων υπουργών της κυβέρνησης, που δεν απολάμβαναν της εμπιστοσύνης του συστήματος Μαξίμου και του πρώην γραμματέα του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη».

Και τονίζει ότι «προσθέτει άλλη μια ψηφίδα στο συγκεντρωτικό και παρωχημένο μοντέλο με το οποίο ασκεί την διακυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει απαντήσεις. Σαν πολλά ‘νόμιμα λάθη’ δεν μαζεύονται;»

Όπως σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη, «το δήθεν επιτελικό κράτος αποδείχτηκε παρακράτος, που δεν διστάζει να προβαίνει σε παράνομες παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων και να αφήνει ελεύθερα τα στελέχη του να παίζουν κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα funds σε βάρος δανειοληπτών».

«Το απόρρητο δεν μπορεί να δημιουργεί ανεξέλεγκτες νησίδες στο κράτος υπεράνω του νόμου, κάτι που έγινε αντιληπτό από τις φερόμενες δηλώσεις της εισαγγελέα της ΕΥΠ, Βασιλικής Βλάχου, που έφτασε στο σημείο να πει ότι θα παρακολουθούσε και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Και καταλήγει: «Μένουνε σταθερά προσηλωμένοι στη θέση μας: να πέσει άπλετο φως. Όλα αυτά υπονομεύουν το δημόσιο συμφέρον και τους δημοκρατικούς θεσμούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει απαντήσεις. Σαν πολλά ‘νόμιμα λάθη’ δεν μαζεύονται;», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.