ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φ.Γεννηματά: «Ψήφος κατά συνείδηση – Δεν θέτω θέμα κομματικής πειθαρχίας για τη συμφωνία των Πρεσπών»

Φ.Γεννηματά: «Ψήφος κατά συνείδηση – Δεν θέτω θέμα κομματικής πειθαρχίας για τη συμφωνία των Πρεσπών»

“Εγώ δεν θα βάλω κομματική πειθαρχία”. Αυτή ήταν η ακριβής φράση με την οποία η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ξεκαθάρισε τις προθέσεις της για την επικείμενη συμφωνία των Πρεσπών.

Η διευκρίνιση της κ. Γεννηματά ότι οι βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν κατά συνείδηση στην επικείμενη κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δόθηκε σε συνομιλία της με δημοσιογράφους στη Βουλή, στο περιθώριο της διαδικασίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Πάντως, σε σύντομη συνομιλία της με τους δημοσιογράφους μετά το τέλος της συζήτησης στη Βουλή, χαρακτήρισε «τρελά όσα λέγονται κι ακούγονται» πως βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής πρόκειται να την ψηφίσουν.

Η κ. Γεννηματά όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει πρόβλημα από τυχόν διαφοροποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου απάντησε: «Καθίστε να δούμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις τελευταίες ημέρες πάντως ακουγόταν έντονα ότι η ΔΗΣΥ δεν θα προσέλθει στην κύρωση με κομματική πειθαρχία, πληροφορία που η ίδια η Φώφη Γεννηματά επιβεβαίωσε επισήμως σε “πηγαδάκι” στη Βουλή, κάτι το οποίο πάντως δεν έπραξε στην ομιλία της νωρίτερα στην Ολομέλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.