ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τσοχατζόπουλος: «Κερ@τ@δες, μου χρωστάτε λεφτά και ήρθα να τα πάρω!» Εισβολή του Άκη στα… ΕΛΠΕ!

Τσοχατζόπουλος: «Κερ@τ@δες, μου χρωστάτε λεφτά και ήρθα να τα πάρω!» Εισβολή του Άκη στα… ΕΛΠΕ!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στα γραφεία των «Ελληνικών Πετρελαίων», σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός – ο οποίος καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό σε κάθειρξη 19 ετών για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αλλά βρίσκεται εκτός φυλακής για λόγους υγείας – εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, στα γραφεία των ΕΛΠΕ και ζητούσε επιτακτικά να δει «τον εκπρόσωπο του Λάτση», προκειμένου να συζητήσουν «κάποιο πολύ προσωπικό και επείγον θέμα» του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Άκης Τσοχατζόπουλος αφού πήρε ως απάντηση ότι αν ήθελε κάποια τέτοια συνάντηση θα έπρεπε να απευθυνθεί αλλού, άρχισε να φωνάζει, να απειλεί και να επιμένει επιτακτικά να δει «τον εκπρόσωπο του Λάτση» στον όμιλο, καθώς όπως έλεγε «υπάρχουν προηγούμενα και πρέπει να διευθετηθούν».

Η πιο τραγελαφική σκηνή εκτυλίχθηκε όταν έξαλλος πια ο πρώην υπουργός άρχισε να φωνάζει «μου χρωστάτε λεφτά, κερατάδες, ήρθα να τα πάρω»!

Το πως έληξε το επεισόδιο είναι άγνωστο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: BigBusiness.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.