ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Παύλος Σαράκης: «Κανένα κόμμα στο πρώτο debate δεν ήθελε να συζητηθεί ως θεματική ενότητα το μεταναστευτικό»

«Κακώς κηρύχθηκε τριήμερο πένθος για το ναυάγιο της Πύλου»

Παύλος Σαράκης: «Κανένα κόμμα στο πρώτο debate δεν ήθελε να συζητηθεί ως θεματική ενότητα το μεταναστευτικό»

Για το μεταναστευτικό, που αποτελεί το επίκεντρο του πολιτικού διαλόγου μετά το ναυάγιο στην Πύλο, καθώς και τις θέσεις του κόμματός του που διαφωνεί με την κήρυξη του 3ήμερου εθνικού πένθους, μίλησε μέσα από τα αναλυτικά γεγονότα του Star με τη Μαρία Τσατζαλή, ο υποψήφιος βουλευτής επικρατείας με την «Ελληνική Λύση», Παύλος Σαράκης.

Για την κήρυξη του τριήμερου εθνικού πένιους για την τραγωδία της Πύλου είπε ξεκάθαρα πως δεν έπρεπε ποτέ να γίνει καθώς δεν αφορούσε Έλληνες πολίτες.

Εντύπωση προκαλεί και η αποκάλυψή του πως στο πρώτο debate που έγινε πριν τις πρώτες εκλογές, τα άλλα κόμματα αρνήθηκαν να υπάρξει ως θέμα συζήτησης το μεταναστευτικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.