«Περίεργες» κινήσεις στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δύο άνδρες προσπάθησαν να περάσουν την πόρτα χωρίς να μετακινήσουν τα αντικείμενα και τα λουλούδια

«Περίεργες» κινήσεις στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δύο άνδρες πέρασαν την πόρτα του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου στην οδό Μπιζανίου, λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα.

Οι ίδιες πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι άνοιξαν την πόρτα με κλειδιά και με γρήγορες κινήσεις εισήλθαν στον χώρο του σπιτιού όπου παρέμειναν για περίπου 15 με 20 λεπτά.

Στη συνέχεια βγήκαν από τον χώρο κρατώντες μαύρες μεγάλες πλαστικές τσάντες οι οποίες ήταν γεμάτες με αντικείμενα του σπιτιού, τις οποίες και μετέφεραν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο ακριβώς απέξω και στη συνέχεια αποχώρησαν βιαστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ήταν οι συγκεκριμένοι άνδρες και αν πρόκειται για αντικείμενα που συλλέχθηκαν για να ερευνηθούν ή για πρόσωπα από το περιβάλλον είτε της Ρούλας είτε του Μάνου, που είχαν εντολή να μεταφέρουν κάποια από τα προσωπικά τους αντικείμενα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.