ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πετράλωνα: Έξωση μητέρας και γιου με αναπηρία με την βοήθεια των ΜΑΤ! (βίντεο)

Τους έβγαλαν με την βία από το σπίτι τους

Πετράλωνα: Έξωση μητέρας και γιου με αναπηρία με την βοήθεια των ΜΑΤ! (βίντεο)

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η εκτέλεση έξωσης μίας οικογένειας με δύο μέλη ΑμΕΑ από το σπίτι της (το οποίο χάθηκε σε πλειστηριασμό το 2022), με την βοήθεια των… ΜΑΤ!

Είχαν προηγηθεί άλλες τρεις προσπάθειες έξωσής τους από το σπίτι.

Τα funds με την άδεια της κυβέρνησης πετάνε εδώ και πολλούς μήνες έξω από τα σπίτια τους ανάπηρους που δεν έχουν να πληρώσουν αφήνοντάς τους κυριολεκτικά στο δρόμο (βασικά τους είναι αδιάφορο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν).

Σήμερα πρόκειται για μία 74χρονη και τον 58χρονο γιου της ενώ προς υποστήριξή τους έσπευσαν κάτοικοι της περιοχής.

Έστησαν μέχρι και πρόχειρα οδοφράγματα με ό,τι έβρισκαν μπροστά τους (χρησιμοποιήθηκαν από ΙΧ μέχρι γλάστρες).

Για τον λόγο αυτό επιστρατεύτηκαν άνδρες των ΜΑΤ όπου έσπευσαν στο σημείο και βοήθησαν στην… έξωση.

Οι αστυνομικοί έβγαλαν τους ανθρώπους από το σπίτι τους και έβαλαν τα πράγματά τους σε ένα βαν, με την οικογένεια να προλαβαίνει να μαζέψει μόνο μερικές σακούλες από τα υπάρχοντά της.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν την κυβέρνηση για τον «στρατό» που επιστράτευσε με σκοπό να διώξει ανήμπορους ανθρώπους από το σπίτι τους,

Φυσικά, όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της απόφασης της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου με την οποία έδωσε το “πράσινο φως” στα funds να διενεργούν δικαστικές πράξεις και να προβαίνουν σε πλειστηριασμούς, οδηγώντας 700.000 χιλιάδες Έλληνες δανειολήπτες σε απόγνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για καταστάσεις που τις βλέπαμε το 2014 στην Ισπανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.