ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η απάντηση του Δ.Καραναστάση στις φήμες περί χωρισμού: «Κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του»

Εξηγεί γιατί δεν ήταν στη Βουλή στο πλευρό της Ζ.Κωνσταντοπούλου

Η απάντηση του Δ.Καραναστάση στις φήμες περί χωρισμού: «Κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του»

Στις φήμες γύρω από τα σύννεφα στη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε με έμμεσο τρόπο μέσα από stories στο Instagram ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Ο ηθοποιός και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» καταφέρθηκε εναντίον όσων «κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του», ξεκαθαρίζοντας πως, με εξαίρεση μια μέρα που απουσίαζε λόγω βαριάς ασθένειας, ήταν πάντα παρών στις συνεδριάσεις της Βουλής.

«Κι εδώ… είναι ο χώρος που αφιερώνω στα κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του, γιατί δεν μιλάει ποτέ και δεν ασχολείται ποτέ μαζί τους» έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, με άλλες αναρτήσεις παρουσίασε φωτογραφίες που τον απεικονίζουν να βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής, καθώς και την επιστολή στον Κωνσταντίνο Τασούλα, την ημέρα ψηφοφορίας της πρότασης δυσπιστίας, με την οποία δικαιολογεί την απουσία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.