ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ζ.Κωνσταντοπούλου: Επιδεικτική η προστασία του Κώστα Αχ. Καραμανλή

Τι είπε για την πρόταση δυσπιστίας που απορρίφθηκε

Ζ.Κωνσταντοπούλου: Επιδεικτική η προστασία του Κώστα Αχ. Καραμανλή

Καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή βρέθηκε το Σάββατο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή αλλά και για την πρόταση δυσπιστίας που καταψηφίστηκε.

Σημειώνεται ότι η πρόταση δυσπιστίας σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών απορρίφθηκε με 159 ψήφους κατά και 141 ψήφους υπέρ.

Αρχικά η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» ανέφερε ότι: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα που όμως νομίζω διαφώτισε τους πολίτες τι συμβαίνει στην Βουλή και πόσο γαντζωμένοι είναι κάποιοι άνθρωποι στην εξουσία, περιφρονώντας την ζωή των συνανθρώπων μας.

Το τι θα γινόταν σε επίπεδο ψηφοφορίας το γνωρίζαμε, βέβαια δεν ξέραμε το άνοιγμα της ΝΔ προς τους Σπαρτιάτες κι ότι αρχίζει σιγά σιγά και εγκολπώνει ανεξαρτητοποιημένους βουλευτές. Το ασφαλές περιβάλλον του κυβερνώντος κόμματος που καταχειροκρότησε τον κ. Καραμανλή δεν είναι το κριτήριο. Το κριτήριο για εμάς ήταν ότι έπρεπε να απολογηθούν στην κοινωνία και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Καραμανλής, να ακούσει η κοινωνία τι έχουν να πουν για τις κατηγορίες που τους βαρύνουν».

«Επιδεικτική η προστασία του Καραμανλή – Κρύβεται πίσω από την ασυλία του»
Σχετικά με το δυνατό χειροκρότημα που δέχθηκε ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνου Αχ. Καραμανλή στην Βουλή κατά την τοποθέτηση του από τους βουλευτές της ΝΔ σχολίασε η κα Κωνσταντοπούλου: «Εάν ήσασταν μέσα να νιώσετε την επιβράβευση και την επιδεικτική προστασία στο πρόσωπο αυτό και για ποιο πράγμα χειροκροτήθηκε ο κ. Καραμανλής; Ζήτησε συγνώμη ή ανέλαβε κάποια ευθύνη;.

Ο κ. Καραμανλής έχει βουλευτική ασυλία, δεν μπορεί να γίνει τίποτα εναντίον του αν δεν ψηφίσει η Βουλή, δηλαδή οι βουλευτές της ΝΔ που έχουν την πλειοψηφία, την άρση της ασυλίας του. Εν προκειμένω μιλάμε για ένα άτομο που κρύβεται επιδεικτικά πίσω από την ασυλία του και το κόμμα του».

Για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Ήρθε πάλι να απευθύνει ντροπές σε άλλους, αντί να σταθεί ταπεινά και να απολογηθεί, γιατί από ένα πάκο εγγράφων -που κατέθεσα στην Βουλή- προκύπτει ότι γνώριζαν».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον σταθμάρχη, και έκανε λόγο για «ρουσφέτι» της ΝΔ: «Ο σταθμάρχης ήταν ένα πρόσωπο χωρίς προσόντα και χωρίς καμία προϋπόθεση να έχει στα χέρια του ανθρώπινες ζωές. Κι ακόμα δεν μας έχουν πει ποιανού ρουσφέτι της ΝΔ ήταν ( ο διορισμός του σταθμάρχη). Την κρίσιμη στιγμή ο σταθμάρχης αφέθηκε μόνος του να διαχειρίζεται ανθρώπινες ζωές.

Υπάρχει τεράστια ευθύνη αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, όμως πριν το έγκλημα τα συμβάντα και τα ατυχήματα ήταν άπειρα την ίδια μέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κόσμος καταλαβαίνει. Αυτή την στιγμή γίνεται μια τεράστια επιχείρηση -και θα το πω έτσι όπως είναι – να σπιλωθεί όποιος ζητάει την αλήθεια. Σπιλώνουν την Μαρία Καρυστιανού λέγοντας ότι θα κατέβει υποψήφια, ενώ είναι μια μάνα που έχει πάρει στην πλάτη της τον αγώνα για δικαιοσύνη για το παιδί της, καθώς λογοδοτεί στην μνήμη του παιδιού της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.