ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πολλά ερωτήματα για την άρνηση του Ν.Νικολόπουλου να καταθέσει ένσταση για την απόρριψη της συμμετοχής του στις εκλογές

Μήνυση κατά της Singular Logic κατόπιν εορτής

Πολλά ερωτήματα για την άρνηση του Ν.Νικολόπουλου να καταθέσει ένσταση για την απόρριψη της συμμετοχής του στις εκλογές

Πολλά ερωτήματα δημιουργούνται από την άρνηση του επικεφαλής του «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος» Νίκου Νικολόπουλου να μην καταθέσει ένσταση επί της απόφασης που έβγαλε το κόμμα εκτός δελτίων όπως έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την «Πλεύση Ελευθερίας» και η οποία συμμετέχει κανονικά στις εκλογές.

Το κόμμα του Ν.Νικολόπουλου δεν μπόρεσε να συμπληρώσει το μηχανογραφικό είτε λόγω ατέλειας του συστήματος, είτε γιατί είχε κενά, ή λόγω δικής τους ευθύνης, αλλά δεν προχώρησε σε διαδικασία υποβολής ένστασης, δημιουργώντας βάσιμα ερωτήματα για την άρνηση αυτή.

Γιατί αρνήθηκε ενώ είχαν εναποτεθεί επάνω του τόσες ελπίδες και προχώρησε από την πρώτη στιγμή σε δήλωση για επόμενες εκλογές; Και ποιος του είπε ότι θα υπάρξουν επόμενες εκλογές;

Βέβαια, προχώρησε σε μήνυση κατά της εταιρείας Singular αλλά δεν προκύπτει πουθενά ότι ευθύνεται από την στιγμή που δεν έκανε ένσταση όπως έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία και πήρε παράταση μέχρι που συμπλήρωσε κανονικά την αίτηση.

Πολλά ερωτήματα για την άρνηση του Ν.Νικολόπουλου να καταθέσει ένσταση για την απόρριψη της συμμετοχής του στις εκλογές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι ο μοναδικός που απορρίφθηκε με αυτό τον τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.