ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πώς η Νέα Δημοκρατία στηρίζεται στην «φούσκα» Γεωργούλη και κινδυνεύει με νέο «κάζο» – Και θα χάσει πάλι στο τέλος;

Mία «φούσκα» που στηρίζεται σε αρχειοθετημένες καταγγελίες ή σε καταγγελία που δεν... έγινε ποτέ και σε μία υπόθεση ερωτικής απογοήτευσης

Πώς η Νέα Δημοκρατία στηρίζεται στην «φούσκα» Γεωργούλη και κινδυνεύει με νέο «κάζο» – Και θα χάσει πάλι στο τέλος;

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει όλες τις ελπίδες της για τις επόμενες εκλογές στην «φούσκα» Γεωργούλη και θα χάσει στο τέλος γιατί ως γνωστόν οι «φούσκες» έχουν πάντοτε μία και μοναδική κατάληξη: «Σκάνε».

Η οργή του κόσμου όμως, λόγω της ανέχειας, της κάκιστης διαχείρισης της πανδημίας, του εγκλήματος του Τεμπών, είναι πέραν κάθε ορίου.

Είναι λανθασμένο να στηρίζεται η Νέα Δημοκρατία σε ένα πιθανό «σωσίβιο» διάσωσης τύπου «me too» το οποίο μπάζει από παντού.

Γιατί η υπόθεση Γεωργούλη είναι μόνο αυτό: Μία «φούσκα» και αν δεν ήταν οι ανόητες δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ περί καταδίκης, χωρίς να ξέρουν τι ισχύει και τι όχι και η διαγραφή του ευρωβουλευτή με «συνοπτικές» διαδικασίες, η «φούσκα» θα είχε «σκάσει» ήδη.

Αλλά στις ανόητες αυτές δηλώσεις παρέσυρε τον ΣΥΡΙΖΑ για ακόμη μία φορά ο γνωστός και μη εξαιρετέος ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης με τις ανόητες τοποθετήσεις του, ο οποίος ανησυχεί πρωτίστως για την υπεράσπιση των συμφερόντων της ευρω-ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υπόθεση Α.Γεωργούλη είναι μία μεγάλη «φούσκα», εκ προοιμίου, καθώς ο ευρωβουλευτής είχε πολύμηνη ερωτική σχέση με την Ελένη Χρονοπούλου όταν και την διέκοψε για να συνάψει μία καινούρια σχέση με μία Ιταλίδα.

Αφού ο Α.Γεωργούλης προχώρησε την ζωή του τότε η στενή συνεργάτιδα του Ν.Ανδρουλάκη τον κατήγγειλε για «βιασμό και ξυλοδαρμό»! Αυτό αναφέρουν όλες οι συγκλίνουσες πηγές, αλλά και τα ίδια τα γεγονότα,

Πώς είναι δυνατόν να περάσουν τρία χρόνια από αυτή την υπόθεση και να μην έχει φτάσει στην δημοσιότητα, έστω από την πλευρά της καταγγέλλουσας;

Δηλαδή γιατί να είναι πιστευτή (δυστυχώς και από τον ΣΥΡΙΖΑ) μία καταγγελία η οποία δεν έχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο και δεν υπάρχει τίποτε πέραν του λόγου της συγκεκριμένης κοπέλας, ενώ αντίθετα λόγω θυμού και οργής επειδή ο Α.Γεωργούλης διέκοψε την σχέση του μαζί της και σύναψε σχέση με άλλη κυρία, να μην έχει η ίδια κάποιο κίνητρο εκδίκησης;
Όσο ισχύει το ένα, άλλο τόσο ισχύει και το άλλο.

Θυμίζουμε την περίπτωση της καταγγελίας κακοποίησης της νεαρής κοπέλας την πρωτοχρονιά του 2022 στην Θεσσαλονίκη που θεωρήθηκε «θέατρο» του θύματος, γιατί δεν πήγε την ίδια ημέρα να το καταγγείλει!

Και μετά από… τρία χρόνια οι βέλγικες αρχές έχουν καταθέσει στο Ευρωκοινοβούλιο αίτημα άρσης της ασυλίας του και το θέμα έχει παραπεμφθεί στο νομικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα επόμενα βήματα.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η στενή φίλη του Α.Γεωργούλη, η ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή δήλωσε με άμεσο τρόπο πως δεν πιστεύει τίποτε από όλα αυτά που καταγγέλει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πώς όλα γίνονται για κάποιο «σκοπό».

Η Πηγή Δεβετζή κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων το πρωί της Τρίτης, χαρακτήρισε «γελοία» τα όσα ακούγονται αναφορικά με την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη για βαριά κακοποίηση, λέγοντας πως δεν πιστεύει τίποτα και πως δεν υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Σε ότι αφορά και τους άλλους καταγγέλλοντες…

Ποιοι είναι αυτοί; Γιατί δεν υπάρχουν καταγγελίες με όνομα;

Λένε πως θα υπάρξουν συνολικά άλλες τρεις καταγγελίες, όπου οι δύο αφορούν γυναίκες και η μία έναν άνδρα εργαζόμενο στο γραφείο του ο οποίος λέει υπέστη εργασιακό bullying.

Σε ότι αφορά τον τελευταίο, αν υποθέσουμε ότι όντως υπάρχει, τι να πούμε τότε για την πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, η οποία δεν πλήρωνε τους εργαζόμενους στο γραφείο της και τους έβριζε κιόλας; Εκεί η ΝΔ δεν είναι υπόλογη;

Αξίζει να σημειωθεί για την περίπτωσή του ότι επρόκειτο για μόνιμο υπάλληλο στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος έκανε αναφορά το 2019 για ενόχληση στον εργασιακό χώρο, έγινε έλεγχος, δεν βρέθηκαν στοιχεία και μπήκε η υπόθεση στο αρχείο.

Μα αφού δεν βρέθηκαν στοιχεία τότε, πώς θα βρεθούν τώρα;

Ας δούμε τώρα τις επόμενες δύο καταγγελίες που υποτίθεται θα εμφανιστούν οσονούπω.

Μια νεαρή εργαζόμενη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη φέρεται ότι έκανε καταγγελία για εργασιακό μπούλινγκ. Η αναφορά έγινε το 2020 για ενόχληση στον εργασιακό χώρο, έγινε εσωτερικός έλεγχος για την υπόθεση, όμως δεν βρέθηκαν στοιχεία και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Πάλι θα θέσουμε το ίδιο ερώτημα: Μα αφού δεν βρέθηκαν στοιχεία τότε, πώς θα βρεθούν τώρα;

Για τις δύο αυτές περιπτώσεις η πλευρά Γεωργούλη αναφέρει ότι είναι καταγγελίες για λόγους αντεκδίκησης γιατί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και εκδιώχθηκαν, το οποίο είναι πιθανό.

Και ας δούμε τη καινούρια… καταγγελία.

Ασκούμενη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη η επόμενη. Έκανε αναφορά για βία και ξυλοδαρμό σε έξοδο για ποτό αλλά δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Πρόκειται για ασκούμενη δικηγόρο από τη Θεσσαλονίκη και φαίνεται να είναι σε επικοινωνία με δικηγόρο για την υπόθεσή της και για το αν θα πρέπει τώρα να προβεί σε καταγγελίες…

Η Σταματίνα Μαλλά, μια εκ των δικηγόρων του Αλέξη Γεωργούλη και στενή του φίλη επί σειρά ετών, είπε ότι μέχρι στιγμής συγκεντρώνουν «διάσπαρτες πληροφορίες από το διαδίκτυο», ενώ αποκάλυψε ότι «ο κ. Γεωργούλης ακόμη δεν έχει κληθεί από τις Αρχές».

«Θέλουμε όσο πιο γρήγορα να πάει να απολογηθεί, για να λάβουμε και την δικογραφία», είπε η συνήγορος του ευρωβουλευτή, ο οποίος «δηλώνει αθώος και θα αποδείξει την αθωότητα του».

Εμείς το απλό ερώτημα που θέτουμε είναι: Πώς θα αποδειχτούν όλα αυτά που καταλογίζονται στον Α.Γεωργούλη όταν οι δύο καταγγελίες αρχειοθετήθηκαν λόγω μη ύπαρξης στοιχείων, η τρίτη καταγγελία δεν έγινε ποτέ και θα γίνει τώρα και η τέταρτη της Ελένης Χρονοπούλου έγινε αφού ο Α.Γεωργούλης είχε διακόψει τις σχέσεις του μαζί του και είχε προχωρήσει την ζωή του με άλλη γυναίκα;

Η ΝΔ επενδύει στην «φούσκα» αυτή, ελπίζονταν να συμψηφίσει τις ιστορίες στελεχών της που είναι παιδοβιαστές και θα αποδειχτεί μέγα λάθος…

Γιατί οι παιδοβιασμοί δεν συμψηφίζονται ποτέ και με τίποτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.