ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πώς θα χειριστεί η κυβέρνηση το θέμα Βορίδη: Θα απέχει από την ψηφοφορία του ν/σ για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και δεν θα παραιτηθεί

Το δεξιό ακροατήριο όμως θα αντιληφθεί την κοροϊδία

Πώς θα χειριστεί η κυβέρνηση το θέμα Βορίδη: Θα απέχει από την ψηφοφορία του ν/σ για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και δεν θα παραιτηθεί

Πολλοί είναι αυτοί που αναμένουν την παραίτηση του υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη στην περίπτωση που θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Φαίνεται όμως πως θα περιμένουν χωρίς λόγο, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Μάκης Βορίδης, έχει ήδη συνεννοηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, απλώς να απέχει από την ψηφοφορία και να μην παραιτηθεί, χωρίς να δοθεί καμία απολύτως συνέχεια ως προς την στάση αυτή.

Φυσικά οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο έχουν εκνευριστεί πάρα πολύ αλλά η γνώμη τους δεν πρόκειται να ληφθεί υπόψιν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει πως ο Μάκης Βορίδης διαθέτει επιρροή στην δεξιά πτέρυγα και στην εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας και δεν έχει κανένα σκοπό να δημιουργήσει μαζί του μία αχρείαστη ρήξη ειδικά από τη στιγμή που η θέση του ήταν γνωστή εξαρχής.

Άλλωστε εάν δεν τηρούσε την θέση αυτή έστω και για «τα μάτια του κόσμου» η όποια επιρροή διέθετε στο δεξιό ακροατήριο θα εκμηδενίζονταν εν ριπή οφθαλμού.

Μην ξεχνάμε, ότι ο Μάκης Βορίδης έπαιξε καίριο ρόλο στην δημιουργία του νόμου που απαγόρευε στους «Έλληνες Για την Πατρίδα» να κατέβουν στις εθνικές εκλογές.

Εάν λοιπόν παραιτούνταν από την υπουργική του θέση, αυτό πολιτικά και επικοινωνιακά θα φαινόταν ως μία ήττα της κυβέρνησης και μάλιστα από το πουθενά.

Φυσικά εάν ο υπουργός δεν παραιτηθεί θα γίνει κατανοητό σε όλους ότι έμμεσα στηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και το νομοσχέδιο της.

Έχει περάσει ο καιρός κατά τον οποίο η ελληνική κοινωνία κοροϊδεύονταν με επικοινωνιακά κόλπα.

Φρόντισαν για αυτό τα «πέτρινα χρόνια» των μνημονίων. Όταν καταστρέφονται ζωές το μόνο που έχει σημασία είναι η ουσία.

Αν ο Μ.Βορίδης δεν παραιτηθεί και απλώς απέχει, αυτό είναι κάτι που θα το θυμούνται οι ψηφοφόροι του.

Γιατί μπορεί η Νέα Δημοκρατία Δεξιά πλέον να μην είναι αλλά οι περισσότεροι εκ των ψηφοφόρων της είναι «καθαροί» δεξιοί.

Θα πει κάποιος και που θα πάνε να ψηφίσουν, διαθέτουν μία ικανοποιητική εναλλακτική αυτή την στιγμή; Αυτό είναι σωστό, αλλά κάποια στιγμή η ανοχή φτάνει στα όρια της…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.