ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Διάλογοι «απείρου κάλλους» κατά την αποχώρηση Ψαριανού από το Ποτάμι: «Δεν είπα ότι εκβιάζω τον καραγκιόζη» (βίντεο)

Διάλογοι «απείρου κάλλους» κατά την αποχώρηση Ψαριανού από το Ποτάμι: «Δεν είπα ότι εκβιάζω τον καραγκιόζη» (βίντεο)

Διάλογοι απείρου κάλλους ακούστηκαν στο Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού όταν ο αποχώρησε από το κόμμα ο Γ.Ψαριανός, ο οποίος αποκάλεσε ούτε λίγο ούτε πολύ τον Σ.Θεοδωράκη «καραγκιόζη» και στην συνέχεια το μέλος του Συμβουλίου Φωτεινή Λεομπίλα αποκάλεσε τον ίδιο «καραγκιοζάκο» και ότι εκτελούσε εντολές της ΝΔ.

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Φωτεινή Λεομπίλα, αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ηχογραφημένο απόσπασμα του Γρηγόρη Ψαριανού.

Το ηχογραφημένο απόσπασμα, είναι από την τελευταία τοποθέτηση του Γρηγόρη Ψαριανού στο Πολιτικό Συμβούλιο, λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών, όπου η απόφαση ήταν ότι οι βουλευτές του Ποταμιού θα ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Ακολούθησε η αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά και μετά του Γρηγόρη Ψαριανού… και συνεπώς η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού.

Στην ηχογραφημένη τοποθέτησή του που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα, ο Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνει:

«Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπε την μαλ@@α που λέει ο Σκάι από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι αν ψηφίσει το Ποτάμι την Συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι. Δηλαδή οτι είμαι ο 5ος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια.»

Η Φωτεινή Λεομπίλα σχολιάζει ως εξής στην τοποθέτηση του Γρηγόρη Ψαριανού:

«Όχι Γρηγόρη μου…εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα…Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ’ εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε!»

Η πρώτη αντίδραση προήλθε από τον Γρηγόρη Ψαριανό που μιλώντας χθες βράδυ στο Action 24 έκανε λόγο για απαράδεκτη ενέργεια να κυκλοφορήσουν ηχογραφημένα αποσπάσματα από τα όσα είπαν στην κλειστή σύσκεψη του Πολιτικού Συμβουλίου τα μέλη του.

Εξηγώντας ακόμα ότι δεν έφυγε από το Ποτάμι, αλλά ότι κατέστη ανεξάρτητος ούτως η άλλως, αφού η προηγηθείσα αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά, είχε καταργήσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Σταύρου Θεοδωράκη, όπως προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής.

Και ο Θεοδωράκης μιλάει για ηχογραφημένα

Η υπόθεση όμως είχε και συνέχεια. Γιατί θέλοντας ο Σταύρος Θεοδωράκης να αποδείξει ότι υπάρχει σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ να διαλύσουν το Ποτάμι- κατονομάζει μάλιστα τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Κωστή Χατζηδάκη ως ενορχηστρωτές της αποστασίας- απειλεί να δώσει συνέχεια στις αποκαλύψεις με ηχογραφημένα αποσπάσματα.

Η τελευταία ανακοίνωση του Ποταμιού σε απάντηση της δήλωσης του Νικήτα Κακλαμάνη στον News 24/7 ότι πρέπει να υπάρξουν αποδείξεις για τα όσα ισχυρίζεται ο Σταύρος Θεοδωράκης περί σχεδίου της ΝΔ να διαλυθεί το Ποτάμι, η Σεβαστουπόλεως αναφέρει:

«Έχουμε δύο ανθρώπους που παρουσία στελεχών και βουλευτών του Ποταμιού λένε συχνά ότι προβληματίζονται αν πρέπει να εγκαταλείψουν το Ποτάμι και να ενταχθούν στους σχεδιασμούς της ΝΔ, όπως τους το ζητούν πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης – αναφέρουν και συγκεκριμένα ονόματα.

Οι δύο αυτοί άνθρωποι καλούνται από τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού να ξεκαθαρίσουν τι θα κάνουν, και την Πέμπτη (17 Ιανουαρίου) δηλώνουν, σε έντονους τόνους, ότι δεν θα φύγουν από το Ποτάμι αποκαλώντας μάλιστα γελοίους αυτούς που θέτουν τέτοια ζητήματα. Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν ότι η απόφαση τους δεν θα αλλάξει ό,τι και να ψηφίσουν οι υπόλοιποι βουλευτές του Ποταμιού στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το Σαββατοκύριακο οι δύο αυτοί άνθρωποι επανέρχονται στα σενάρια των συνομιλιών με στελέχη της ΝΔ – κάνοντας λόγο για επίμονα τηλεφωνήματα του αντιπροέδρου της ΝΔ κ.Γεωργιάδη – και τη Δευτέρα (21 Ιανουαρίου) φεύγουν από το Ποτάμι. Λίγες ώρες μετά οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ – ο κ.Γεωργιάδης, αλλά και ο κ.Χατζηδάκης- δηλώνουν ότι οι πόρτες της ΝΔ είναι ανοιχτές για τους κυρίους Αμυρά και Ψαριανό.
“Τι έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων;”, λοιπόν κ. Κακλαμάνη – όταν μάλιστα ΚΑΙ μάρτυρες έχουμε ΚΑΙ τα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΠΣ υπάρχουν και είναι ηχογραφημένα;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανακοίνωση φωτογραφίζει τον Γρηγόρη Ψαριανό, καταγγέλει τους Αδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη ως εγκεφάλους της επιχείρησης διάλυσης του Ποταμιού και φυσικά απειλεί με νέες αποκαλύψεις ηχογραφημένων τοποθετήσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.