ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η απάντηση του Μ.Βαρβιτσιώτη για τα 122 ακίνητα που εντοπίστηκαν στην δήλωσή του

«Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί ορθά η περιουσιακή μου κατάσταση»

Η απάντηση του Μ.Βαρβιτσιώτη για τα 122 ακίνητα που εντοπίστηκαν στην δήλωσή του

Σε 122 ανέρχονται τα ακίνητα που δηλώνει στο πόθεν έσχες του ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος προχώρησε σε διευκρινίσεις.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτηση στην πλατφόρμα «Χ» εξήγησε ότι οι περισσότερες εγγραφές αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα κτίριο γραφείων, όπου, όπως λέει, υποχρεωτικά, κάθε δωμάτιο εμφανίζεται ως ξεχωριστή εγγραφή.

Ωραία όλα αυτά, αλλά κάποιος θα πρέπει να υπενθυμίσει στον πρώην υπουργό, ότι το επιχείρημά του μοιάζει σαν κάποιος να ισχυρίζεται πως η ακίνητη περιουσία του φαίνεται μεγάλη, επειδή έχει πολλά διαμερίσματα αντί για μία πολυκατοικία!

Η ανάρτηση του κ. Βαρβιτσιώτη:

«Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων ‘’Πόθεν Έσχες’’ επισημαίνω για πολλοστή φορά ότι από το σύνολο των εγγραφών της δήλωσής μου, οι περισσότερες αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα & μόνο κτήριο γραφείων όπου υποχρεωτικά κάθε δωμάτιο εμφανίζεται ως μια ξεχωριστή εγγραφή.

Σημειώνω ακόμη ότι στα δικαιώματα αυτά το ποσοστό συμμετοχής μου δεν υπερβαίνει το 11%. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί ορθά η περιουσιακή μου κατάσταση και δεν θα υπάρξει διαστρέβλωση της πραγματικότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.