Κ.Σακελλαροπούλου: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρόεδρο – Στο επίκεντρο οι πυρκαγιές

Κ.Σακελλαροπούλου: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρόεδρο – Στο επίκεντρο οι πυρκαγιές

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ.

Ο Ισραηλινός Πρόεδρος της εξέφρασε τη συμπαράστασή του για τις καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα μας.

Εξέφρασε την ελπίδα η κατάσταση με τις φωτιές να τεθεί σύντομα υπό πλήρη έλεγχο και οι απώλειες να περιοριστούν μόνο σε υλικές. Επίσης ενημέρωσε την Σακελλαροπούλου για τη βοήθεια που έχει ήδη διαθέσει το Ισραήλ για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε θερμά τον Ισραηλινό ομόλογό της για τη στήριξη και την παροχή βοήθειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.