Ο Προκόπης Παυλόπουλος συνεχάρη τηλεφωνικά την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Ο Προκόπης Παυλόπουλος συνεχάρη τηλεφωνικά την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Τα ειλικρινή του συγχαρητήρια καθώς και τις θερμότερες ευχές του για τα νέα της καθήκοντα, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του επικοινωνίας με την εκλεγείσα Πρόεδρο, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η μοναδική υποψήφια για το αξίωμα είχε προταθεί από τη ΝΔ και την υποψηφιότητά της στήριξαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, συνολικά ψήφισαν 294 βουλευτές και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου ψήφισαν 261 βουλευτές. Έξι ήταν απόντες, ενώ «παρών» ψήφισαν 33 βουλευτές από το ΚΚΕ, την Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25.

Στις 13:30 ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας μαζί με τους αντιπροέδρους της Βουλής θα μεταβούν στο γραφείο της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο ΣτΕ για να της αναγγείλουν το αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ορκωμοσία της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου θα γίνει στη Βουλή στις 14 Μαρτίου και θα ακολουθήσει η σχετική τελετή παράδοσης παραλαβής στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.