Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, είχε επικοινωνία με τους Αρχιεπισκόπους Ιερώνυμο και Αναστάσιο, όπου και συζήτησαν για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που βιώνει η ανθρωπότητα λόγω του κορωνοϊού, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να χάνουμε την ελπίδα και την πίστη μας.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Αναστάσιος επεσήμανε πόσο επίκαιρο είναι το μήνυμα της Μεγάλης Εβδομάδας, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η πανανθρώπινη συστράτευση αλληλεγγύης θα νικήσει την πανδημία και τις παρενέργειές της.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την πλευρά της, τους ευχαρίστησε για τη στήριξη που προσφέρουν στους πιστούς τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, τονίζοντας το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της Εκκλησίας για την ενθάρρυνση και την καθοδήγηση του ποιμνίου εν μέσω πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυρία Σακελλαροπούλου ευχήθηκε στους δύο ιεράρχες το φετινό Πάσχα να αποτελέσει την αφετηρία για την επούλωση των πληγών της ανθρωπότητας και την Ανάστασή της μέσα από το φως.