ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ. Σακελλαροπούλου: Συνάντηση με τον Δ. Κουτσούμπα για την όξυνση της τουρκικής προκλητικότητας

Κ. Σακελλαροπούλου: Συνάντηση με τον Δ. Κουτσούμπα για την όξυνση της τουρκικής προκλητικότητας

Για την τουρκική προκλητικότητα συνομίλησαν σήμερα κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Σχεδόν καθημερινά, η τουρκική ηγεσία, αντί να αναζητά γέφυρες συνεννόησης, προσπαθεί με κάθε τρόπο, με απαράδεκτες μεθοδεύσεις, να αμφισβητεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», δήλωσε η κα Σακελλαροπούλου.
Η κ. Σακελλαροπούλου μίλησε για την αυτονόητη βούληση όλων για προστασία της εδαφικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην ειρηνική συνύπαρξη όλων των λαών.

Αναφέρθηκε, επίσης στην πρόσφατη επίσκεψή της στη Θράκη, σημειώνοντας ότι είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα προβλήματα και τις δυσκολίες της περιοχής.

«Την ώρα που εμείς προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε όρους ισονομίας, ισοπολιτείας και ειρηνικής συνύπαρξης, δυστυχώς οι γείτονές μας δημιουργούν συνεχώς εντάσεις και προβλήματα», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του, ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για τους ανταγωνισμούς στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και την έξαρση της τουρκικής προκλητικότητας και επιθετικότητας,

«Δυστυχώς τα μόνιμα υποζύγια είναι πάλι οι εργαζόμενοι, ο λαός της χώρας μας, οι άλλοι λαοί», είπε αναφερόμενος στην οικονομία.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε την συμβολή του ΚΚΕ στην εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην εκδήλωση της Πρωτομαγιάς, που πραγματοποίησε το ΚΚΕ στο Σύνταγμα.

Ακόμη, ανέφερε ότι υπάρχει μπροστά μια νέα περίοδος και πρόσθεσε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ευθύνη όλων μας να συμβάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, να στηρίξουμε τους ανθρώπους που είναι σε δύσκολη θέση, καθώς κάποιοι ενδεχομένως θα χάσουν τη δουλειά τους, ενώ πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες αγωνίζονται να επιβιώσουν», κατέληξε απευθυνόμενη στον κ. Κουτσούμπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.