ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Κ.Σακελλαροπούλου κάλεσε τους ιεράρχες στο Προεδρικό Μέγαρο – «Σεβαστό αν αρνηθούν»

Τους προσκάλεσε στο καθιερωμένο γεύμα της Κυριακής της Ορθοδοξίας

Η Κ.Σακελλαροπούλου κάλεσε τους ιεράρχες στο Προεδρικό Μέγαρο – «Σεβαστό αν αρνηθούν»

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου προσκάλεσε από χθες τους ιεράρχες, στο καθιερωμένο γεύμα της Κυριακής της Ορθοδοξίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η ανακοίνωση:

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου απέστειλε χθες, 4 Μαρτίου, προσκλήσεις προς τον Πρόεδρο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, και τα Μέλη της Συνόδου, για το καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει προς τιμήν τους στο Προεδρικό Μέγαρο, με την ευκαιρία της Εορτής της Ορθοδοξίας.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δ.Ι.Σ. είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στο Προεδρικό Μέγαρο, παράλληλα όμως είναι σεβαστή και η απόφασή τους ως προς το αν θα αποδεχθούν την πρόσκληση».

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται στον απόηχο της «ενόχλησης» της Εκκλησίας με την επίσημη Πολιτεία για την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή τη φορά η Διαρκής Ιερά Σύνοδος επιχείρησε να θολώσει την ανεπάρκειά της σε ό,τι αφορά τη στάση απέναντι στον εκτρωματικό νόμο για το γάμο των ΛΟΑΤΚΙ+, αποφασίζοντας να μην εορτάσει την Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Αθηνών αλλά στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παραστούν λόγω μικρότερου χώρου οι εκπρόσωποι της Πολιτείας ανάμεσα στους οποίους και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.