ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Β.Ζελένσκι συναντήθηκε με την Κ.Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο

Η συνάντησή τους είχε διάρκεια 20 λεπτών

Ο Β.Ζελένσκι συναντήθηκε με την Κ.Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη στην χώρα μας.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, συνάντησε στο Προεδρικό Μέγαρο την Κατερίνα Σακελλαροπούλου λίγο μετά τις 20:00.

Η συνάντησή τους είχε διάρκεια 20 λεπτών.

Στην δήλωση της η κ. Σακελλαρόπουλου, καλωσόρισε τον πρόεδρο της Ουκρανίας, λέγοντας ότι τον περασμένο Νοέμβριο ταξίδεψε στο Κίεβο αλλά και σε άλλες περιοχές της εμπόλεμης χώρας και είδε με τα μάτια της όπως είπε τις καταστροφικές συνέπειες της ρωσικής εισβολής.

Επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας στην Ουκρανία υπογραμμίζοντας ότι αυτή θα συνεχίσει σε πολιτικό, στρατιωτικό, οικονομικό και ανθρωπιστικό επίπεδο.

Επιπλέον όπως είπε, η Ελλάδα στηρίζει την υποψηφιότητα της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Από την πλευρά του ο Ουκρανός πρόεδρος ευχαρίστησε την Προέδρο για τη στήριξη της Ελλάδας στη δύσκολη στιγμή του πολέμου.

Ευχαρίστησε επίσης για τις σημαντικές αποφάσεις που έχει λάβει η χώρα μας. Επιπλέον, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τις εκπαιδεύσεις των πιλότων αλλά και την στηριξη της Ελλάδας στους Ουκρανούς πολίτες που κατέφυγαν στην χώρα μας κατά την διάρκεια του πολέμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.