ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διαψεύδει η Ζωή Νασίκα την ένταξή της στο ΕΛ.Α.

Ποια είναι η καθηγήτρια Κοινωνικής Πολιτικής και Φιλοσοφίας

Διαψεύδει η Ζωή Νασίκα την ένταξή της στο ΕΛ.Α.

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση 2/5/2022) Η Ζωή Νασίκα διαψεύδει με ανακοίνωσή της την προσχώρησή της στο κόμμα του Πάρι Κουρτζίδη ΕΛ.Α.

Ακολουθεί δήλωσή της:

«Η υπογράφουσα Δρ./Δρ. Νασίκα Ζωή διαψεύδω για άλλη μία φορά την δημοσίευση που έχετε κάνει για προσχώρησή μου στο κίνημα ΕΛΑ του κ. Κιουρτζίδη».  

Τον Μάιο του 2022 το ΕΛ.Α. και ο πρόεδρος Πάρις Κουρτζίδης είχαν προβεί σε δηλώσεις για την ένταξή της στο κόμμα, γεγονός που από την διάψευσή της Ζ.Νασίκα, δεν ισχύει.

Οι ανακοινώσεις που είχαν εκδώσει το ΕΛ.Α. και ο ίδιος ο Πάρις Κουρτζίδης.

Ανακοίνωση από το ΕΛ.Α. για την προσχώρηση της Ζωής Νασίκα στο κόμμα:

«Χαιρετίζουμε την απόφαση της Ζωής Νασίκα, η οποία προέρχεται από τον κεντρώο χώρο να προσχωρήσει στο ΕΛ.Α. Η κ. Νασίκα είναι καθηγήτρια Κοινωνικής Πολιτικής και Φιλοσοφίας, κατέχει δύο διδακτορικούς τίτλους και διδάσκει ως τακτική καθηγήτρια στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2019 υπήρξε υπ. βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στη Λάρισα.

Προσκαλούμε κι άλλες υγιείς δυνάμεις, κάθε ρεαλιστική κοινωνικο-πολιτική προσωπικότητα που θα ενταχθεί στη νέα ισχυρή πολιτική δύναμη του Ριζοσπαστικού Κοινωνικού Κέντρου.

Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την ανατροπή και να φτιάξουμε την νέα Ελλάδα του αύριο. Θέλουμε, Μπορούμε, Ξέρουμε πως!”.

Ακολουθεί η δήλωση του προέδρου του ΕΛ.Α, Πάρι Κουρτζίδη:

Ακόμη μια εξέχουσα προσωπικότητα του κεντρώου χώρου προσχωρεί στο ΕΛ.Α! Ειδικότερα στην Κατερίνη, την Πρωτομαγιά συναντήθηκαν οι Χρόνης Δαμιανίδης και Μιχάλης Χαραλαμπίδης, όπου κι έδωσαν τα χέρια εκ μέρους μου με την Ζωή Νασίκα, η οποία αποδέχθηκε την πρόταση να ενταχθεί στη νέα ισχυρή πολιτική δύναμη του Ριζοσπαστικού Κοινωνικού Κέντρου, προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να φέρουμε την ανατροπή: Η Ελλάδα να αλλάξει μορφή και ο ελληνικός λαός μοίρα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ζωή είναι καθηγήτρια Κοινωνικής Πολιτικής και Φιλοσοφίας, με δύο διδακτορικά και δύο πτυχία, τακτική καθηγήτρια στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο των Αθηνών. Το 2019 υπήρξε υπ. βουλευτής στην Λάρισα με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Ως επικεφαλής των Ελεύθερων Ανθρώπων και του νέου συνασπισμού – “ομπρέλα” ΕΛ.Α, την καλωσορίζω και της εύχομαι από καρδιάς, καλή δύναμη με πάμπολλες συλλογικές αλλά και προσωπικές της επιτυχίες!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.