ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Α.Τσίπρας τρώει στην Πολίχνη και ο σεφ του εξηγεί τα μυστικά του ψησίματος (βίντεο)

Ο Α.Τσίπρας τρώει στην Πολίχνη και ο σεφ του εξηγεί τα μυστικά του ψησίματος (βίντεο)

«Στα Καλά Καθούμενα», το γνωστό στέκι για κρεατοφάγους στην περιοχή της Πολίχνης, βρέθηκε χθες μετά το πέρας της ομιλίας του στη δυτική Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απολαμβάνοντας παρέα με βουλευτές και κομματικά στελέχη την «βασίλισσα των rib eye», την επονομαζόμενη και tomahawk.

Ξεχωριστή για την ιδιαίτερη κοπή της και το σχήμα της, που προσιδιάζει σε αυτή του τσεκουριού τόμαχοκ των ιθαγενών Ινδιάνων της Αμερικής, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρακολούθησε με ενδιαφέρον τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και influencer, Στέφανο Σαράτση να κόβει με τέχνη το ζουμερό κρέας, ζητώντας μάλιστα να μάθει «πόση ώρα το ψήνετε αυτό». Όταν ο κ. Σαράτσης τον πληροφόρησε ότι χρειάζονται μόλις 45 λεπτά, ο κ. Τσίπρας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, ενώ όλη την «τελετουργία» του σερβιρίσματος απολάμβανε πλάι στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και η πρώην Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.