ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ζ.Κωνσταντοπούλου μετά την παραπομπή του Ν.Παππά: «Αλέξη και στα δικά σου»

Ζ.Κωνσταντοπούλου μετά την παραπομπή του Ν.Παππά: «Αλέξη και στα δικά σου»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε το δικό της μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα λίγο μετά την απόφαση για την παραπομπή του Νίκου Παππά.

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής επί ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παραπομπή του Νίκου Παππά σε Ειδικό Δικαστήριο για το «ΣΥΡΙΖΑ Channel», στρέφει τα βέλη της προς τον Αλέξη Τσίπρα

Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα-Παππά

«Αλέξη και στα δικά σου», γράφει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσθέτοντας emoji με το σήμα της νίκης και hashtag, όπως «συνεταιράκια» και «αριστεροί της φακής».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζωή Κωνσταντοπούλου βάζει στο στόχαστρο τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σε παλιότερες δηλώσεις αναφορικά με τη συζήτηση για το εξοχικό Τσίπρα στο Σούνιο, είχε σχολιάσει ότι τόσο ο εκείνος, όσο και άλλα πρόσωπα που βρέθηκαν στην εξουσία με τη σημαία της Αριστεράς επέλεξαν να ανεβάσουν το βιοτικό τους επίπεδο την ώρα που η χώρα στραγγαλιζόταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.