ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Α.Πορτοσάλτε: Εκνευρισμένος με την κυβέρνηση γιατί δεν θα απολύονται οι ανεμβολίαστοι

Α.Πορτοσάλτε: Εκνευρισμένος με την κυβέρνηση γιατί δεν θα απολύονται οι ανεμβολίαστοι

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε ήταν εκνευρισμένος με το Μαξίμου, εξαιτίας της «κυβίστησης» της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου σχετικά με τις απολύσεις των εργαζομένων που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, η κα. Μιχαηλίδου δέχτηκε «επίπληξη» από το Μαξίμου μετά την «βόμβα» που έριξε για απολύσεις όσων δεν δέχονται να εμβολιαστούν, γεγονός που η κυβέρνηση δεν θέλει να αναφερθεί ανοιχτά. Τη στιγμή που ο Κωστής Χατζηδάκης δηλώνει ότι οι ανεμβολίαστοι θα τεθούν σε αναστολή εργασίας, η Δόμνα Μιχαηλίδου τον «άδειασε» μιλώντας για απολύσεις. Ωστόσο μια τέτοια ανοιχτή δήλωση θα προκαλούσε «τριγμούς» στους ψηφοφόρους της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι θα ισχύει στο μέλλον για τους εργαζόμενους που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Ο Άρης Πορτοσάλτε ωστόσο με στόμφο «Δεν μπορεί το Μαξίμου να είναι συνέχεια με μια ενόχληση με τις δημοσκοπήσεις στο χέρι, θα υπάρχουν και συνέπειες. Δηλαδή πόσες αναστολές θα δοθούν;» αναρωτήθηκε σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.