ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στον «κόσμο» της η υφυπ. Τουρισμού Σ.Ζαχαράκη: «Η χώρα μας είναι ασφαλής προορισμός»!

Στον «κόσμο» της η υφυπ. Τουρισμού Σ.Ζαχαράκη: «Η χώρα μας είναι ασφαλής προορισμός»!

Το μήνυμα ότι η χώρα μας είναι ασφαλής προορισμός έστειλε η υφυπουργός Τουρισμού, υπεύθυνη για τον θεματικό Τουρισμό και την Τουριστική Εκπαίδευση, Σοφία Ζαχαράκη από την Κέρκυρα όπου βρίσκεται για διήμερη επίσκεψη, περίπου την ώρα που η κυβέρνηση επέβαλλε lοckdown στη Μύκονο και η Γερμανία ανακοίνωνε ότι κατατάσσει την Ελλάδα στις περιοχές κινδύνου απαγορεύοντας -πρακτικά- τα ταξίδια στην χώρα!

«Το επίτευγμα είναι πως η χώρα μας είναι ένας ασφαλής προορισμός. Είναι ένα μήνυμα που έχει περάσει παντού στον κόσμο, είναι αυτό που μας έδωσε την περυσινή διάκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού και ταξιδιών, ότι η Ελλάδα έκανε το πιο ασφαλές ξεκίνημα του τουρισμού και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με την επόμενη μάχη.

Η μάχη είναι αυτή του εμβολιασμού. Αυτό είναι το κλειδί. Θέλουμε την επαναφορά στην ανάκαμψη και του χρόνου με το καλό στην ανάπτυξη. Πρέπει να εμβολιαστούμε. Συνεχίζουμε με επιμονή αλλά και με διάθεση επεξήγησης, μέσω καμπάνιας που γίνεται σε όλη την Ελλάδα και βέβαια την τήρηση των μέτρων. Ο ιός δεν έχει φύγει. Τηρούμε τα μέτρα και συνάμα εμβολιαζόμαστε, αυτό είναι το κλειδί για να πάμε στην επόμενη μέρα» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Ζαχαράκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρώτη στάση της υφυπουργού Τουρισμού στην Κέρκυρα, που βρίσκεται στο νησί μετά από πρόσκληση του βουλευτή Στέφανου Γκίκα, ήταν το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο του νησιού, ενώ αμέσως μετά η υφυπουργός επισκέφθηκε την έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, όπου και υπέγραψε με την περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου και εκπροσώπους του Ιονίου Πανεπιστημίου, Μνημόνιο Συνεργασίας με εταίρους το Υπουργείο Τουρισμού, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το Τμήμα Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.