ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παταγώδης αποτυχία το σχήμα του Π.Κιάμου στο «Posidonio Music Hall»: Πήγε άπατος (βίντεο)

Παταγώδης αποτυχία το σχήμα του Π.Κιάμου στο «Posidonio Music Hall»: Πήγε άπατος (βίντεο)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο: 18/7 – 17:42) Κωμικοτραγικές σκηνές εξελίχθηκαν χθες και προχθές στο κέντρο «Posidonio Music Hall» στο οποίο εμφανίζεται ο Π.Κιάμος, ο οποίος, πριν από τις κυβερνητικές ανακοινώσεις πως θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους στα νυχτερινά μαγαζιά, είχε «διαφημίσει» πως το μαγαζί του δεν θα επιτρέπει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους.

Ο κόσμος ελάχιστος στην πίστα, στην είσοδο γινόταν έλεγχος εάν ήταν εμβολιασμένοι οι πελάτες από… παρκαδόρους, γκαρσόνια και μετρ, οι θαμώνες υποχρεούντο να φορέσουν μάσκα από την ώρα που έμπαιναν στο μαγαζί μέχρι να καθίσουν στο τραπέζι και τους απαγορευόταν να… χορέψουν.

Τα γκαρσόνια πήγαιναν και έκαναν παρατήρηση σε όποιον καθόταν όρθιος έστω και ένα λεπτό.

Αυτό λέγεται «νυχτερινή διασκέδαση» εν έτει 2021 με κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη.

Το σχήμα βέβαια δεν πρόκειται να μακροημερεύσει, ζήτημα εάν θα φτάσει στο τέλος Ιουλίου, και είναι ένα «καμπανάκι» για το τι συμβαίνει στην εστίαση σήμερα και τι θα συμβεί στους επόμενους μήνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την κατανάλωση που έγινε χθες ζήτημα είναι εάν θα πληρώθηκαν οι άνθρωποι του μαγαζιού, διαβεβαιώνουν αυτόπτες μάρτυρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.