Ο Γ.Πατούλης προπαγανδίζει τον εμβολιασμό σε παιδιά και εφήβους! (βίντεο)

Ο Γ.Πατούλης προπαγανδίζει τον εμβολιασμό σε παιδιά και εφήβους! (βίντεο)

Την απόφαση της κυβέρνησης να εμβολιάσει παιδιά και εφήβους προπαγανδίζει ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, Γιώργος Πατούλης, με φυλλάδιο που διένειμε στο κέντρο της Αθήνας σε σταθμευμένα οχήματα.

Όπως λέει το φυλλάδιο «Μη μασάς, πες ναι στη ζωή, πες ναι στον εμβολιασμό ξεκάθαρα» με φόντο ένα ζευγάρι.

Ανάμεσα στους λόγους που πρέπει ένας νέος να εμβολιαστεί σύμφωνα με τον κ. Πατούλη:

«Γιατί έχω ανάγκη τους φίλους μου, γιατί θέλω το Σεπτέμβριο να κάνω μάθημα στην αίθουσα της τάξης στο σχολείο, γιατί δε θέλω άλλο λεπτό χαμένο από την διασκέδαση».

Να σημειώσουμε πως παρόλο που οι πολίτες είναι εμβολιασμένοι η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε τοπικά lockdown αρχικά στην Μύκονο, στερώντας την ελευθερία τους και περιορίζοντας την διασκέδασή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.