ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πήγαν… «περίπατο» τα μέτρα στην ομιλία του Κ.Μητσοτάκη στο Συνέδριο της AHEPA

Πήγαν… «περίπατο» τα μέτρα στην ομιλία του Κ.Μητσοτάκη στο Συνέδριο της AHEPA

Η κυβέρνηση πιέζει τους πολίτες να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, όμως αυτά δεν φαίνεται να ισχύουν για τους ίδιους, όπως είδαν άπαντες στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στο 99ο Παγκόσμιο Συνέδριο της AHEPA.

Ούτε αποστάσεις τηρήθηκαν ούτε μάσκες φορέθηκαν, παρά περιστασιακά, για τις φωτογραφίες μόνο, και η εκδήλωση δεν θύμιζε σε τίποτε εποχή κορωνοϊού!

Ήταν όλα και όλοι όπως παλιά, πριν την πανδημία. Φυσικά, οι διοργανωτές φρόντισαν εγκαίρως να δηλώσουν δημοσίως ότι οι συμμετέχοντες έχουν όλοι εμβολιαστεί και λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας για τη μη μετάδοση του Covid-19, αλλά και τι με αυτό; Είναι εικόνα αυτή για να βλέπει ο κόσμος που παλεύει με τη μετάλλαξη Δέλτα, η οποία μεταδίδεται και σε εμβολιασμένους;

Αφού, δυστυχώς, κολλάνε τον ιό και οι εμβολιασμένοι, δεν θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχουν αποστάσεις μεταξύ των τραπεζιών; Να σημειώσουμε εδώ ότι οι εργασίες του παγκόσμιου συνεδρίου ξεκίνησαν την Κυριακή 25 Ιουλίου στην Αθήνα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της οργάνωσης από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ελλάδα. Πρόκειται για το 99ο Παγκόσμιο Συνέδριο της AHEPA και, φυσικά, είναι πολύ σπουδαίο για τη χώρα μας.

Εκεί, μεταξύ άλλων, απονεμήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη το βραβείο «AHEPA Socrates Award» από τον ύπατο πρόεδρο της AHEPA George Horiates, ενώ την απονομή του βραβείου προλόγισε ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ» της Νέας Υόρκης και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, Αντώνης Διαματάρης. Το ίδιο βραβείο απονεμήθηκε, επίσης, στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Ανάμεσα στο τόσο πλήθος, λοιπόν, που είχε μαζευτεί για να ακούσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ξενοδοχείο «Divani Caravel», όπου έγινε η… μάζωξη, έβλεπες πού και πού καμιά μάσκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.