Ο «αγάπη μόνο» και ο «γκαντεμόσαυρος γουρλομάτης» – Τι σχέση έχουν;

Ο «αγάπη μόνο» και ο «γκαντεμόσαυρος γουρλομάτης» – Τι σχέση έχουν;

Σε φιάσκο τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση «αγάπη μόνο» για την κυβέρνηση, καθώς ο Τάσος Ποτσέπης διαψεύσει ότι χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «γκαντεμόσαυρα και γουρλομάτη» .

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συνοριοφύλακας Τάσος Ποτσέπης, γνωστός και ως «αγάπη μόνο», ανάρτησε βίντεο στα social media, όπου έλεγε ότι θα βάλει «στα τέσσερα» κάποιον «γκαντεμόσαυρο γουρλομάτη», χωρίς να κατονομάζει κανέναν.

Ακολούθησαν δημοσιεύματα τα οποία υποστήριζαν -άγνωστο γιατί- ότι ο συνοριοφύλακας έβριζε και απειλούσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! Ως αποτέλεσμα, στην υπηρεσία του αφού είδαν το βίντεο και μάλλον θεώρησαν(;) ότι ο Τάσος Ποτσέπης εννοούσε τον πρωθυπουργό, τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα!

Όμως ο Τάσος Ποτσέπης με νεότερο βίντεο του διαψεύδει κάθετα ότι απέδωσε τους χαρακτηρισμούς «γκαντεμόσαυρος γουρλομάτης» στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά απευθυνόταν σε έναν φίλο του με χιουμοριστική διάθεση και με τον οποίον είχαν στήσει μία ψεύτικη διαδικτυακή κόντρα γνωστή στους κύκλους του ίντερνετ ως «μπιφ».

Απείλησε μάλιστα ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά όσων θεώρησαν ότι οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί στο βίντεο απευθύνονταν στον πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να χάσει ο ίδιος την θέση του.

Πραγματικά προκαλεί απορία ο λόγος που έκριναν στην υπηρεσία του κ.Ποτσέπη πως οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί απευθύνονται στον πρωθυπουργό, αφού ο ίδιος δεν κατονομάζεται πουθενά στο βίντεο.

Ένα είναι βέβαιο, ότι θα πρέπει να τεκμηριώσουν επισήμως πως οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί απευθύνονται στο πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Δείτε τι είπε ο Ποτσέπης για την απόφαση να τεθεί σε διαθεσιμότητα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.