ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ποιοι έκαναν το πολιτικό «προξενιό» που κατέληξε σε φιάσκο των Κ.Μητσοτάκη και Ε.Αποστολάκη

Ποιοι έκαναν το πολιτικό «προξενιό» που κατέληξε σε φιάσκο των Κ.Μητσοτάκη και Ε.Αποστολάκη

Ποιος έκανε το «προξενιό» Κ.Μητσοτάκη με τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Ε.Αποστολάκη και παραλίγο ο τελευταίος να μπει στην κυβέρνηση; Ο πρώην βουλευτής Χανίων και μέλος της MKO Action Aid της Αλεξάνδρας Μητσοτάκης, Στέλλιος Νικηφοράκης!

Οι Κρητικοί μιλάνε την δική τους γλώσσα και οι τρεις «τα βρήκαν» πολύ γρήγορα. Υπάρχει κι ένας τέταρτος, από τον χώρο του Τύπου, ο εκδότης των «Παραπολιτικών» Γιάννης Κουρτάκης, ο οποίος λέγεται ότι έκανε την επαφή Σ.Νικηφοράκη με τον Ε.Αποστολάκη. Oi συναντήσεις προετοιμασίας της μεταπήδησης Αποστολάκη γινόντουσαν στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς.

Ο εκδότης πάντως το αρνείται λέγοντας πως «ναι μεν είναι φίλος με τον Σ.Νικηφοράκη αλλά δεν έχει σχέση με τον Ε.Αποστολάκη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αποτέλεσμα ήταν χαοτικό, τελικά, η κυβερνητική νίλα και το πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση άνευ προηγουμένου, καθώς ο Ε.Αποστολάκης «έκανε πίσω» μετά την ανακοίνωση του ονόματός του ως νέου υπουργού Πολιτικής Προστασίας, διαλύοντας όλες τις κυβερνητικές ελπίδες επικοινωνιακής ανάκαμψης και εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τους «κουμπάρους» του παραλίγον γάμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.