«Τα παιδία παίζει»: Α.Γεωργιάδης, Κ.Πιερρακάκης και Θ.Λιβάνιος το έριξαν στα βιντεοπαιχνίδια στη ΔΕΘ (φώτο)

«Τα παιδία παίζει»: Α.Γεωργιάδης, Κ.Πιερρακάκης και Θ.Λιβάνιος το έριξαν στα βιντεοπαιχνίδια στη ΔΕΘ (φώτο)

Στα βιντεοπαιχνίδια το έρξαν κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ οι Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Πιερρακάκης και Θοδωρής Λιβάνιος.

Τα τρία κυβερνητικά στελέχη έπαιξαν Warcraft III: Reforged στο Περίπτερο 17 της ΔΕΘ, όπως έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Με @Pierrakakis και @th_livanios παίξαμε Warcraft III: Reforged. Στο Hangar 17 της ΔΕΘ! Χαμός! Κέρδισα τον Θοδωρή αλλά έπεσα στον ανίκητο Κυριάκο….η φετινή ΔΕΘ φανταστική», ήταν η ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, έγραψε επίσης στο Twitter: «Με τον @AdonisGeorgiadi και τον @th_livanios στο Περίπτερο 17 της #ΔΕΘ_2021.Εκτός από ψυχαγωγία, το gaming παράγει ιδέες και δεξιότητες. Εκεί αποσκοπεί κι ο διαγωνισμός http://govtakeover.gr που ανακοινώσαμε σήμερα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.