ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επικοινωνιακά τεχνάσματα: Ο Κ.Μητσοτάκης συνάντησε «τυχαία» τον φίλου του πατέρα του «Ντάλτον» (βίντεο)

Επικοινωνιακά τεχνάσματα: Ο Κ.Μητσοτάκης συνάντησε «τυχαία» τον φίλου του πατέρα του «Ντάλτον» (βίντεο)

Επικοινωνιακά παιχνίδια από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του σε Τύρναβο και Φάρσαλα είχε δύο «τυχαία» γεγονότα.

Η πρώτη τυχαία συνάντηση ήταν με τον Θανάση Λέτσιο, κτηνοτρόφο γνωστό με το παρατσούκλι «Ντάλτον», ο οποίος καβάλα σε άλογο συνάντησε τον πρωθυπουργό στους αγρούς και του αποκάλυψε ότι ήταν φίλος του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο Θανάσης Λέτσιος μίλησε στο Open και είπε ότι ο πρωθυπουργός δεν ήξερε ότι ο «Ντάλτον» ήταν φίλος του πατέρα του και συναντήθηκαν τυχαία στον αγρό.

Η δεύτερη τυχαία «συνάντηση» του πρωθυπουργού ήταν στα ερτζιανά. Όπως έγινε γνωστό ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθοδόν για τα Φάρσαλα από το Δαμάσι, άκουγε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της περιοχής (ΤRT 95,1) με το περιεχόμενο της εκπομπής να είναι άκρως χιουμοριστικό και να σχολιάζει την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Οι δημοσιογράφοι αναρωτήθηκαν, μάλιστα, στον αέρα «Σιγά μην μας ακούει ο Μητσοτάκης». Και, ω, του θαύματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους άκουγε!

Και άμεσα ο σταθμός δέχτηκε μια κλήση από το Μαξίμου με τον συνεργάτη του Πρωθυπουργού να λέει στο ακουστικό πως ο κ. Μητσοτάκης άκουσε το κάλεσμά τους και θα ήθελε να παρέμβει τηλεφωνικά για να τους πει μια καλημέρα, όπως και έγινε.

Οι δύο τυχαίες συναντήσεις μεταδόθηκαν αμέσως με τα φιλικά στην κυβέρνηση ΜΜΕ να μεταδίδουν γλαφυρά και αρκούντως πανηγυρικά τις περιπετειώδεις συμπτώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, δεν ξέρουμε εάν και ο πρωθυπουργός τα θεωρεί συμπτώσεις ή είναι οπαδός της θεωρίας της συγχρονικότητας και της άποψης ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.