ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Είδε ο Ερντογάν τον Βαρβιτσιώτη και φοβήθηκε

Είδε ο Ερντογάν τον Βαρβιτσιώτη και  φοβήθηκε

Σε πολύ «σκληρές» δηλώσεις προέβη ο υφυπουργός εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προειδοποιώντας τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι «δεν θα γίνουν ανεκτές κινήσεις στο πεδίο οι οποίες προσβάλλουν τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα».

Μετά από αυτή την δήλωση κι ενώ οι Τουρκικές φρεγάτες κοντεύουν να φτάσουν έξω από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο Τούρκος πρόεδρος σκέφτεται στα σοβαρά να δείξει έμπρακτη μετάνοια ψάλλοντας το «Τη Υπερμάχω» μέσα στην Αγία Σοφία.

Κάποιος να ξυπνήσει τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη υπενθυμίζοντας του πως οι Τούρκοι κόβουν βόλτες στα ελληνικά χωρικά ύδατα όποτε κάνουν κέφι τα τελευταία δυο χρόνια και η Αθήνα απλά παρακολουθεί μετακινώντας συνεχώς τα όρια της κυριαρχίας μας από τα δώδεκα στα έξι ναυτικά μίλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλλον ο υφυπουργός, νοητικά βρίσκετε ακόμα σε κάποιο γλεντάκι των καλοκαιρινών του διακοπών. Κάποιος εκεί στην κυβέρνηση να τον ξυπνήσει, λοιπόν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.